Ääni- ja MIDI-asetukset -ohje

Tervetuloa Ääni- ja MIDI -asetuksiin

Tee Maciin liitettyjä ääni- ja MIDI-laitteita koskevia asetuksia.

Ääni- ja MIDI-asetukset -ikkuna.
Kaiutinten määrittämisen valintaikkuna, jossa näkyy nelikanavainen kaiutinkokoonpano.

Monikanavaisen ääniympäristön luominen

Luo monikanavainen ääniympäristö mihin tahansa huoneeseen kotonasi liittämällä kaiuttimet Maciin tai muuhun yhdistettyyn äänentoistolaitteeseen. Valitse vain Ikkuna > Näytä äänilaitteet, valitse äänilaite ja klikkaa Määritä kaiuttimet.

MIDI-studio-ikkuna.

MIDI-laitteiden kokoonpanon visuaalinen esittäminen

Kun olet liittänyt MIDI-laitteet, esimerkiksi koskettimistot ja sekvensserit, voit suunnitella ja näyttää niiden väliset liitännät MIDI Studion avulla. Pääset alkuun valitsemalla Ikkuna > Näytä MIDI-studio.