Avustettuun käyttöön siirtyminen ja siitä poistuminen

Kun avustettu käyttö on otettu käyttöön, siihen voi siirtyä ja siitä voi poistua tarpeen mukaan.

Kun haluat siirtyä avustettuun käyttöön, valitse Asetukset > Käyttöapu > Avustettu käyttö ja napauta Aloita avustettu käyttö.

Kun haluat poistua avustetusta käytöstä, paina kolmesti sivupainiketta (Face ID:llä varustettu iPhone) tai Koti-painiketta (muut iPhone-mallit), napauta Poistu avustetusta käytöstä ja syötä avustetun käytön pääsykoodi.

Kaksi iPhonea, joista toisessa on sivupainike eikä Koti-painiketta ja toisessa on Koti-painike. Kunkin painikkeen sijainti on osoitettu nuolella.