Toimittaja

Toimittaja on taho, jolta ohjelmaan kelpaavat laitteet on ostettu. Jos ostit laitteen suoraan Applelta ostotilauksella, valitse toimittajaksi Apple (suoramyynti) ‑vaihtoehto ja syötä Apple-asiakasnumerosi. Jos ostit laitteen ohjelmaan osallistuvan Applen valtuuttaman jälleenmyyjän tai matkapuhelinoperaattorin kautta, lisää tämä toimittaja tilillesi valitsemalla Jälleenmyyjä-vaihtoehto ja antamalla jälleenmyyjän tai operaattorin jälleenmyyjänumero. Kukin toimittaja lisätään tilin profiiliin vain kerran.