App Storen käyttöopas

macOS Mojavea varten

Mac App Storen pääsivu. Vasemmalla oleva sivupalkki sisältää linkkejä muihin sivuihin: Löydöt, Luovuus, Hyöty, Pelit, Kehitys, Kategoriat ja Päivitykset. Oikealla on klikattavia alueita, kuten Kulissien takana, Editoreilta ja Editorien valinta.

Täydellisen ohjelman löytäminen

Uudistuneesta Mac App Storesta on helppo löytää juuri sinulle sopiva ohjelma. Klikkaa Löydöt-välilehteä, niin löydät perusteellisia juttuja parhaista Mac-ohjelmista. Voit myös klikata Luovuus ja löytää inspiroivia ohjelmia, jotka auttavat elokuvanteossa, kuvien muokkauksessa tai graafisessa suunnittelussa.

Ohjelmien etsiminen, ostaminen ja lataaminen

Mac App Storen tilisivu, jossa näkyy useita ladattavia ohjelmia. App Storen Asetukset-osio näytetään peittokuvana tilisivun oikean alakulman päällä ja siinä näkyy valittuina vaihtoehdot Päivitä automaattisesti, Lataa muilla Maceilla ostetut ohjelmat automaattisesti, Automaattinen videotoisto ja Arviot ja arvostelut ohjelmissa. Osion alaosassa on ponnahdusvalikoita, joista voidaan valita salasana-asetuksia ohjelmien ostamiselle ja ilmaisten päivitysten hankkimiselle.

Kaikkien ohjelmien saaminen kaikille tietokoneillesi

Säästä aikaa ja aseta ostamasi ohjelmat latautumaan automaattisesti muihin Mac-tietokoneisiisi (joihin olet kirjautunut samalla Apple ID:llä).

Ohjelmien päivittäminen

Voit selata App Storen käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo.