Apple ID

Apple ID:llä voit käyttää iTunes Storea, App Storea, iBooks Storea, iCloudia, FaceTimea ja muita Applen palveluja. Se koostuu sähköpostiosoitteesta (esim. emilyparker@icloud.com) ja salasanasta.

Huomaa: Joillakin alueilla voit käyttää puhelinnumeroasi Apple ID:nä sähköpostiosoitteen sijaan.

Jos haluat lisätietoja Apple ID:stä, katso Apple ID -tukisivu. Voit luoda sellaisen Apple ID -verkkosivustolla.

Kaikki ostoksesi ovat sidottuja Apple ID -tiliin, eikä niitä voida siirtää toiselle Apple ID:lle. Jos teet ostoksia iPadilla, iPhonella tai toisella Macilla, kirjaudu aina sisään samalla Apple ID:llä, jotta näet kaikki ostoksesi tällä Macilla ja voit ladata kaikki saatavilla olevat päivitykset.

On suositeltavaa, että käytät samaa Apple ID:tä kaikkiin Applen palveluihin, mukaan lukien iTunes Store, App Store ja iBooks Store. Jos kuitenkin käytät jo eri Apple ID:itä eri palveluissa, voit jatkaa niiden käyttöä. Jos haluat lisätietoja, katso iTunes-tukisivu ja Kirjaudu sisään Apple D:llä -sivun Haluatko eri Apple ID:t iCloudille ja iTunesille -osio.