Ohjelmista kertominen

App Storessa voit arvioida ja arvostella ohjelmia ja kertoa niistä kavereille.

Asiakasarviot App Storessa.

Avaa App Store

• Ostamasi tai lataamasi ohjelman arvioiminen tai arvosteleminen: Klikkaa ohjelman kuvaussivulla Arvioi tämä ohjelma -kohdan vieressä olevaa tähteä.

• Ostamasi tai lataamasi ohjelman arvioinnin kirjoittaminen: Voit kirjoittaa arvostelun klikkaamalla Asiakasarvioinnit-kohdan alla olevaa linkkiä. Kirjoita arvostelu ja klikkaa Lähetä.

• Ohjelmasta kertominen ystäville: Klikkaa tietokuplaponnahdusvalikkoa ja valitse vaihtoehto:

Ohjelman tietopainike, jossa näkyy ponnahdusvalikko, jossa voit valita vaihtoehdon, jolla jaetaan tietoja ohjelmasta.
    • Kopioi linkki: Luo kopio linkistä ohjelman kuvaussivulle. Voit sijoittaa linkin sähköpostiviestiin tai dokumenttiin.

• Kerro kaverille: Lähetä ohjelmasta kertova sähköpostiviesti.

• Jaa Twitterissä: Twiittaa ohjelmasta.

• Jaa Facebookissa: Luo ohjelmasta Facebook-viesti.