vedä ja pudota

Voit tehdä helposti monia asioita vetämällä ja pudottamalla kohteita Maciisi. Voit esimerkiksi siirtää tiedostoja ja kansioita Finder-ikkunassa, lisätä kuvia sähköpostiviesteihin, siirtää tekstilohkoja dokumentin sisällä tai lisätä kohteita Dockiin.

Kun haluat siirtää kohdetta, valitse kohde ja pidä sitten hiirtä tai ohjauslevyä painettuna samalla, kun siirrät kohteen uuteen paikkaan. Vapauta, jolloin kohde putoaa paikalleen.