Touch ID

Applen sormenjäljen tunnistamisominaisuus. Touch ID:llä varustetussa Mac-tietokoneessa tai Magic Keyboardissa voit Touch ID:n avulla avata Macin ja salasanalla suojattujen kohteiden lukituksen, vaihtaa nopeasti käyttäjien välillä, maksaa ostoksia verkossa Apple Paylla sekä tehdä ostoksia iTunes Storessa, App Storessa ja Apple Booksissa.

Huomaa: Magic Keyboardin Touch ID (saatavilla joissakin malleissa) on yhteensopiva ainoastaan Apple silicon -pohjaisten Mac-tietokoneiden kanssa.

Voit ottaa Touch ID:n käyttöön valitsemalla Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaamalla Touch ID. Jos haluat käyttää Touch ID:tä, aseta sormesi sen päälle.