Dock

Dock on oletusarvoisesti näytön alareunassa. Siinä on kätevä pitää kohteita, joita käytät usein. Voit lisätä tai poistaa ohjelmia ja dokumentteja, tehdä siitä isomman tai pienemmän, siirtää sen näytön vasempaan tai oikeaan reunaan tai jopa asettaa sen häviämään näkyvistä, kun et käytä sitä.

• Jos haluat lisätä kohteen Dockiin, voit vain vetää kohteen ja pudottaa sen haluamaasi kohtaan. Sijoita ohjelmat Dockissa viivan vasemmalle puolelle ja dokumentit oikealle puolelle.

• Jos haluat poistaa kohteen, vedä se pois Dockista. Kohteen poistaminen Dockista ei poista sitä Macista.