Control Strip

Joissakin Maceissa olevan Touch Barin ominaisuus. Touch Barin oikeassa reunassa olevalla Control Stripillä voit muuttaa yleisiä asetuksia kuten kirkkautta ja äänenvoimakkuutta sekä kysyä Siriltä. Voit myös laajentaa Control Stripin, jolloin saat käyttöösi lisää asetuksia.

Pienennetty Control Strip Touch Barin oikeassa reunassa.
  • Control Stripin laajentaminen: Napauta Touch Barissa laajennuspainike.

• Control Stripin käyttäminen: Napauta Control Stripin painikkeita. Voit muuttaa joitakin asetuksia pitämällä painiketta painettuna. Kirkkautta ja äänenvoimakkuutta varten voit myös pyyhkäistä vasemmalle tai oikealle nopeasti painikkeiden päällä.

• Control Stripin pienentäminen: Napauta sulkemispainike.