Ilmoitus

Ilmoitukset ovat appien ja macOS:n antamia vuorovaikutteisia ilmoitusviestejä, jotka antavat sinulle tietoa. Esimerkiksi kun saat FaceTime-videopuhelun tai kutsun kalenterissa, tai kun saatavilla on ohjelmistopäivitys, näytön oikeaan yläkulmaan tulee ilmoitus. Moniin ilmoituksiin on mahdollista vastata tai reagoida suoraan itse ilmoituksessa.

Voit muokata ilmoituksia tai asettaa ne pois käytöstä Ilmoitukset-asetuksissa. Näet ilmoitukset Ilmoituskeskuksessa klikkaamalla päivämäärää ja kellonaikaa valikkorivillä näytön yläreunassa.