Kirjautuminen sisään Apple ID:llä

Voit kirjautua sisään Apple ID:llä päästäksesi Applen palveluihin kuten Apple Musiciin, Podcasteihin, FaceTimeen, Apple Booksiin ja muihin. Kirjaudu sisään jollakin seuraavista tavoista:

• iPhonella tai iPadilla: Kirjaudu sisään käyttöönoton aikana tai avaa Asetukset , napauta Kirjaudu ja syötä Apple ID:si ja salasanasi. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, voit luoda sen.

• Apple Watchissa: Kirjaudu sisään käyttöönoton aikana tai avaa Asetukset , napauta Kirjaudu ja syötä Apple ID:si ja salasanasi.

• Macissa: Kirjaudu sisään käyttöönoton aikana tai valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset, klikkaa sivupalkin yläreunassa ”Kirjaudu Maciin”, syötä Apple ID:si tai luo uusi ja seuraa sitten näytölle tulevia ohjeita.

• Apple TV:ssä: Avaa Asetukset , valitse Käyttäjät ja tilit ja valitse Lisää uusi käyttäjä. Valitse Syötä uusi ja seuraa näytölle tulevia ohjeita.

Pariksi asetetut Bluetooth-laitteesi ovat käytettävissä kaikissa laitteissasi, joissa olet kirjautunut sisään Apple ID:lläsi.

Katso Applen tukiartikkeli Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.