Työpöydän päällä oleva ruudukko, jossa näkyy auki oleva Mail-appi. Ruudukko jakaa työpöydän seitsemään sarakkeeseen ja neljään riviin, ja solut on numeroitu 1–28. Palauteikkuna on Mail-ikkunan oikealla puolella.

Ääniohjaus

Kun käytät ääniohjausta, voit sanoa komentoja, joilla voit muun muassa liikkua työpöydällä ja apeissa, käyttää näytöllä olevia kohteita sekä sanella ja muokata tekstiä.

Alkuun pääseminen ääniohjauksen kanssa

Kytkinohjaus-kotipaneeli, joka sisältää vasemmalta oikealle lueteltuina painikkeet, joilla hallitaan näppäimistöä, osoitinta, Dockia, valikkoriviä, järjestelmän säätimiä, muokattuja paneeleja, näytön sijaintia ja muita laitteita.

Kytkinohjaus

Kytkinohjauksessa voit käyttää sopeuttavaa laitetta helpottamaan tekstin syöttämistä, liikkumista ja kohteiden käyttämistä näytöllä sekä Macin hallitsemista.

Kytkinohjauksen käyttäminen

Käyttöapunäppäimistö, jonka yläosassa on kirjoitusehdotuksia. Alla on rivi järjestelmäsäätimien painikkeita, joilla voit muun muassa säätää näytön kirkkautta, näyttää Touch Barin näytöllä ja näyttää muokattuja paneeleja.

Käyttöapunäppäimistö

Käytä näytöllä olevaa käyttöapunäppäimistöä tekstin syöttämiseen ja Macin hallitsemiseen ilman fyysistä näppäimistöä ja lisää siihen viipyminen, joka suorittaa hiiren toimintoja silmien tai pään liikkeitä seuraavan teknologian avulla.

Käyttöapunäppäimistön käyttö

Paneelikokoelmaikkuna, jossa näkyy vasemmalla näppäimistöpaneelien luettelo ja oikealla paneelissa olevia painikkeita ja ryhmiä.

Paneelieditori

Macin paneelieditorissa voit luoda muokattuja paneeleja käytettäväksi kytkinohjauksen tai käyttöapunäppäimistön kanssa.

Paneelieditorin käyttäminen

Voit tutustua Ääniohjauksen, Kytkinohjauksen ja Käyttöapunäppäimistön käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.

Lisää resursseja löytyy Applen käyttöaputuen sivustolta.