Selaus-asetukset

Käyttöapu-järjestelmäasetusten Kytkinohjaus-asetusten Selaus-osiossa voit määrittää Kytkinohjauksella selaamisen valinnat.

Jos haluat avata osion, valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, klikkaa Käyttöapu, klikkaa Kytkinohjaus ja klikkaa Selaus.

Avaa Kytkinohjaus-osio

Selauksen aikana

Voit osoittaa, milloin kohde korostetaan selauksen aikana toistamalla äänen, sanomalla kohteen tai molemmat.

Muuta käytettävä ääni valitsemalla Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, klikkaamalla Käyttöapu ja klikkaamalla Puhe.

Avaa Puhe-osio

Uudelleenaloituspaikka

Sijainti, josta kohteen (esimerkiksi paneelin, ryhmän tai ikkunan) uudelleenselaus aloitetaan.

Autom. askellus valinnan jälkeen

Automaattinen askellus keskeytetään oletusarvoisesti, jos valitset kohteen. Jos haluat jatkaa sitä, sinun on painettava Valitse kohde -kytkintä. Jos haluat, että automaattinen askellus jatkaa automaattisesti sen jälkeen, kun valitset kohteen, klikkaa ponnahdusvalikkoa ja valitse Jatka.

Kun osoitin saavuttaa reunan

Toiminto, joka suoritetaan, kun osoitin saavuttaa reunan käyttöliittymän selauksen aikana.

Kytkinohjauksen kohdistimen koko

Kytkinohjauksen kohdistimen reunuksen paksuus, kun käyttöliittymää selataan.

Osoittimen tarkkuus

Tarkkuus, jolla ohjaat osoitinta, kun valitset kohteen näytöllä.

Pieni: Kun painat Valitse kohde -kytkintä, sininen viiva (Siirrä, Siirrä ja klikkaa sekä Liuku) tai osoitin (Pyöritä) pysähtyy.

Suuri: Kun painat Valitse kohde -kytkintä, sininen viiva tai osoitin hidastuu huomattavasti, jotta voit valita tarkemmin, missä se pysäytetään, ja painamalla kytkintä uudelleen voit pysäyttää sen.

Silmukat

Niiden kertojen määrä, enintään 10, jotka paneeli, ryhmä tai ikkuna selataan.

Ajoitus

Aseta ajoitusvalinnat selaukselle:

Liukuvan ja pyörivän kohdistimen nopeus: Nopeus arvosta 0 (hitain) arvoon 100 (nopein), jolla lohkot, sektori ja siniset viivat liikkuvat näytön poikki.

Automaattisen selauksen väli paneeleissa: Sekuntimäärä, enintään 25, jonka askellus kohteesta toiseen kestää paneelissa.

Automaattisen selauksen väli liittymässä: Sekuntimäärä, enintään 25, jonka askellus kohteesta toiseen kestää käyttöliittymässä.

Pysähdy ensimmäisessä kohteessa: Sekuntimäärä, enintään 10, jonka automaattinen selaus pysyy ensimmäisessä kohteessa paneelissa, ryhmässä tai käyttöliittymässä.