Kytkimet-asetukset

Käyttöapu-järjestelmäasetusten Kytkinohjaus-asetusten Kytkimet-osiossa voit lisätä ja poistaa kytkimiä, määrittää toiminnot kytkimille ja asettaa valinnat automaattiselle selaukselle.

Jos haluat avata tämän osion, valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, klikkaa Käyttöapu, klikkaa Kytkinohjaus ja klikkaa Kytkimet.

Avaa Kytkinohjaus-osio

Vaaditaan

Kytkinohjaus vaatii Valitse kohde -kytkimen. Kun automaattinen selaus on päällä, Kytkinohjaus siirtyy automaattisesti seuraavaan kohteeseen askeltaessaan paneelin, ryhmän tai käyttöliittymän läpi.

Ennen kuin voit laittaa automaattisen selauksen pois päältä, sinun on luotava Siirry seuraavaan kohteeseen -kytkin. Kytkinohjaus siirtää sen Vaaditaan-luetteloon, kun laitat automaattisen selauksen pois päältä.

Valinnainen

Valinnaisia kytkimiä, joita voi käyttää riippumatta siitä, onko automaattinen selaus päällä vai pois päältä.

Lisää , Poista

Voit lisätä tai poistaa valinnaisen kytkimen.

Toiminto-ponnahdusvalikko

Voit muuttaa kytkimen nimeä tai toimintoa. Voit käyttää eri kytkintä toiminnossa määrittämällä sen uudelleen.

Automaattinen selaus

Kytkinohjaus askeltaa automaattisesti eli selaa paneelin, ryhmän tai käyttöliittymän kohteet. Tämä vaihtoehto on oletusarvoisesti päällä.

Jos haluat laittaa automaattisen selauksen pois päältä, sinun on lisättävä kytkin seuraavaan kohteeseen siirtymistä varten.

Ajoitus

Aseta ajoitusvalinnat automaattiselle selaukselle:

Pidon kesto ennen suorittamista: Sekuntimäärä, jonka ajan kytkintä on painettava, jotta se tunnistetaan.

Älä huomioi kytkimen toistoja: Sekuntimäärä, jonka ajan kytkimen toistuvaa painamista ei huomioida.

Tämä asetus on hyödyllinen, jos saatat painaa kytkintä vahingossa useita kertoja.

Pidon kesto ennen toistoa: Sekuntimäärä, jonka ajan kytkintä on painettava, jotta se tunnistetaan toisen kerran.