Rekisteröinti ja hallinta

IT ja käyttöönotto

Hallitse ja käyttöönota laitteita, käytä hallittuja Apple ID:itä sekä integroi oppilastietojärjestelmäsi.

Laiterekisteröinti ja sisältö

Lue lisää rekisteröimisestä, laitehallinnasta ja sisällön jakelusta.

Hallinta ja maksaminen

Lue, miten voit pitää laitteet suojattuina ja hallita maksuja oppilaitoksessasi.

Tietosuoja on sisäänrakennettu kaikkeen, mitä valmistamme

Kaikkiin tuotteisiimme, Apple School Manager, Koulutyöt-appi ja hallitut Apple ID:t mukaan lukien, on integroitu tietosuojaominaisuuksia ja -säätimiä. Emme myy oppilaiden tietoja, emmekä ikinä jaa niitä kolmansille osapuolille. Emme myöskään koskaan luo oppilaiden sähköposteihin tai verkkoselailuun perustuvia profiileja.

Ohjeita oppilaitoksille

Applen tukiyhteisö

Onko sinulla kysyttävää? Applen tukiyhteisöstä saatat löytää vastauksia.