Apple-näyttöjen huolto ja korjaus

Lue lisää Applen näyttöjen huoltovaihtoehdoista ja takuun kattavuudesta.

Miten voin huollattaa Apple-näyttöni?

Apple tarjoaa monia tapoja hankkia tukea ja huoltoa näytöllesi. Valitse tarpeitasi parhaiten vastaava vaihtoehto. Jos haluat kysyä Apple-näyttösi sisäänrakennetuista video-, audio-, liitin- tai sovitinominaisuuksista, saatat löytää hakemasi ohjeistamme.

Lue Apple-tukiartikkeleita

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy neuvoja Applen tukiasiantuntijalta. Autamme sinua korjaamaan ongelmaan tai sopimaan huollon. Tarkista Apple-näyttösi sarjanumero, ennen kuin otat yhteyttä meihin.

Etsi Apple-näyttösi sarjanumero
Tee huoltopyyntö

Tuo laite huoltoon

Jos haluat apua henkilökohtaisesti, vie tuotteesi Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen.

Tee huoltopyyntö

Kuinka paljon huolto maksaa?

Jos vika kuuluu takuun, AppleCare Protection Plan -tilauksen tai kuluttajansuojalain piiriin, huolto on maksuton. Jos vika tai ongelma ei kuulu näiden piiriin, korjauksen hinta riippuu korjauksen tyypistä. Pyydä hinta-arviota huoltoliikkeen edustajalta.

Tarkista kattavuutesi

Miten kauan huolto kestää?

Lähde

Arvioitu aika

Tuotteen toimittaminen Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen

Kysy liikkeen edustajalta

Voit ehkä tarkistaa korjauksen tilan verkossa, mutta tämä riippuu huoltopaikasta.

Tarkista huoltopyyntösi tila

Takuun ulkopuolinen huolto

Korjaus katsotaan takuun ulkopuoliseksi, kun

• Apple-näyttösi on yli vuoden vanha
  • tuotteesi vika ei kuulu takuun tai kuluttajansuojalain piiriin (esimerkiksi vahingosta johtuvat vauriot tai luvattomista muokkauksista aiheutuneet viat).

Jos Apple-näyttösi korjaus ei kuulu takuun piiriin, voimme ehkä korjata sen maksua vastaan takuun ulkopuolella. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä huoltoedustajaan. Applen rajoitettu takuu täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia.

Lue Applen rajoitettu takuu
Lue Applen korjausehdot

Applen lisälaitteet

Tuotepaketissa toimitetut Applen lisävarusteet kuuluvat takuumme ja kuluttajansuojalain piiriin. Jos ostat AppleCare Protection Planin Apple-näytöllesi, se kattaa myös lisävarusteet. Saat tarkempia tietoja huollosta ottamalla yhteyttä Appleen tai Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen.

Lue Applen lisävarusteiden rajoitetun takuun ehdot
Ota yhteyttä Apple-tukeen

Huoltoon valmistautuminen

Säilytä Apple-näyttösi lisävarusteet, kuten kaapelit ja sovittimet, kun laite on huollossa.