Applen näyttöjen huoltotietokeskus

Lue lisää Applen näyttöjen huoltovaihtoehdoista ja takuun kattavuudesta.

Miten saan Apple-näyttöni huoltoon?

Apple tarjoaa monia tapoja hankkia tukea ja huoltoa näytöllesi. Valitse tarpeitasi parhaiten vastaava vaihtoehto. Jos haluat kysyä Apple-näyttösi sisäänrakennetuista video-, audio-, liitin- tai adapteriominaisuuksista, saatat löytää hakemasi ohjeistamme.

Lue Applen ohjeita

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy neuvoja Applen tukiasiantuntijalta. Autamme sinua korjaamaan ongelmaan tai sopimaan huollon. Ota valmiiksi esille Apple-näyttösi sarjanumero ennen kuin otat yhteyttä.

Apple-laitteen sarjanumeron tarkistaminen
Etsi Applen valtuuttama huoltoliike
Luo tukipyyntö

Tuo laite huoltoon

Jos haluat apua henkilökohtaisesti, vie tuotteesi Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen.

Etsi Applen valtuuttama huoltoliike

Kuinka paljon se maksaa?

Jos vika kuuluu takuun, AppleCare Protection Plan -tilauksen tai kuluttajansuojalain piiriin, huolto on maksuton. Jos ongelma ei kuulu näiden piiriin, korjauksen hinta riippuu ongelman tyypistä. Pyydä hinta-arviota huoltoliikkeen edustajalta.

Tarkista takuusi kattavuus

Miten kauan huolto kestää?

Lähde

Arvioitu aika

Vie laite Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen

Kysy liikkeen edustajalta

Voit ehkä tarkistaa korjauksen tilan verkossa, mutta tämä riippuu huoltopaikasta.

Tarkista huoltopyyntösi tila

Applen rajoitetun takuun kattavuus

Rajoitettu takuumme kattaa Apple-näyttösi ja Apple-merkkisten lisälaitteiden valmistusvirheet yhden vuoden ajan ostopäivästä. Applen rajoitettu takuu täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia.

Takuumme ei kata vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet onnettomuustilanteista tai luvattomista muutoksista. Tarkemmat tiedot ovat takuuehdoissa. Voit tarkistaa takuusi tilan verkossa. Jos tiedoissamme on virheitä, voit myös päivittää ostotosite- tai kuittitietosi.

Lue Applen rajoitetun takuun ehdot
Tarkista takuusi tila
Päivitä ostotositteesi
Lue lisätietoja kuluttajansuojalaista

Voinko hankkia lisätakuun Apple-näytölleni?

AppleCare Protection Planilla saat asiantuntijoiden apua puhelimitse ja laitteen huoltomahdollisuuksia jopa kolmen vuoden ajaksi alkuperäisestä ostopäivämäärästä. Voit tilata AppleCare Protection Planin 12 kuukauden ajan siitä päivämäärästä, kun ostit näytön.

Sinulla saattaa olla myös kuluttajansuojalain suomia oikeuksia. Applen rajoitettu takuu ja AppleCare Protection Planin edut täydentävät kuluttajansuojalain mukaisia oikeuksiasi.

Lue lisää AppleCare Protection Planista

Takuun ulkopuolinen huolto

Korjaus katsotaan takuun ulkopuoliseksi, kun

• Apple-näyttösi on yli vuoden vanha
  • Tuotteesi vika ei kuulu takuun tai kuluttajansuojalain piiriin (esimerkiksi vahingosta johtuvat vauriot tai luvattomista muokkauksista aiheutuneet viat).

Jos Apple-näyttösi korjaus ei kuulu takuun piiriin, voimme ehkä korjata sen maksua vastaan takuun ulkopuolella. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä huoltoedustajaan. Applen rajoitettu takuu täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia.

Lue Applen rajoitetun takuun ehdot
Lue Applen korjausehdot

Applen lisävarusteet

Tuotepaketissa toimitetut Applen lisävarusteet kuuluvat takuumme ja kuluttajansuojalain piiriin. Jos ostat AppleCare Protection Planin Apple-näytöllesi, se kattaa myös lisävarusteet. Saat tarkempia tietoja huollosta ottamalla yhteyttä Appleen tai Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen.

Lue Applen lisävarusteiden rajoitetun takuun ehdot
Ota yhteyttä Apple-tukeen
Etsi Applen valtuuttama huoltoliike

Huoltoon valmistautuminen

Säilytä Apple-näyttösi lisävarusteet, kuten kaapelit ja sovittimet, kun laite on huollossa.

Lue Applen tietosuojakäytäntö

Huollon jälkeen

Annamme huollolle, mukaan lukien varaosat, 90 päivän takuun tai normaalin Apple-takuusi tai AppleCare Protection Plan -sopimuksesi jäljellä olevan voimassaoloajan mukaisen takuun (pidemmän mukaan). Tämä takuu koskee sekä Applen että Applen valtuuttamien huoltoliikkeiden tekemiä huoltoja. Tämä ei vaikuta kuluttajansuojalakien mukaisiin oikeuksiisi.