Apple TV:n huollon vastaukset

Lue lisätietoja Apple TV:n huoltovaihtoehdoista, takuusta ja hinnoittelusta.

Miten saan Apple TV:ni korjattua?

Apple tarjoaa monia Apple TV:n huolto- ja korjaustapoja. Valitse tarpeitasi parhaiten vastaava vaihtoehto.Jos sinulla on ongelmia käyttöönotossa, AirPlayn käytössä tai App Storen kanssa, voit aloittaa lukemalla tukiartikkelimme.

Lue Applen tukiartikkeleita

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy neuvoja Applen tukiasiantuntijalta. Autamme sinua korjaamaan ongelmaan tai sopimaan huollon. Ennen kuin otat meihin yhteyttä, tarkista valmiiksi tuotteesi sarjanumero, Apple ID:si ja sen salasana.

Tuotteen sarjanumeron tarkistaminen
Tee tukipyyntö

Lähetä laite huoltoon

Ota meihin yhteyttä, niin lähetämme sinulla paketin Apple TV:si huoltoon toimittamista varten. Kun lähetät tuotteesi meille, korjaamme tai vaihdamme sen mahdollisimman pian.

Tee tukipyyntö

Tuo laite huoltoon

Jos haluat viedä laitteen huoltoon itse, voit viedä sen Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen tai sopia tapaamisen Apple Storeen verkossa. Varmista, että muistat Apple ID:si ja salasanasi ennen tapaamisen sopimista.

Etsi Applen valtuuttama huoltoliike

Kuinka paljon huolto maksaa?

Jos vika kuuluu takuun, AppleCare Protection Plan -tilauksen tai kuluttajansuojalain piiriin, huolto on maksuton. Jos ongelma ei kuulu näiden piiriin, korjauksen hinta riippuu ongelman tyypistä. Jos emme voi korjata tuotettasi, se on ehkä vaihdettava uuteen.

Tarkista takuusi kattavuus

Miten kauan huolto kestää?

Huoltopaikka

Arvioitu aika

Tuotteen lähettäminen Applelle

5 työpäivää

Vie laite Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen

Kysy huoltoliikkeen edustajalta

Voit ehkä tarkistaa korjauksen tilan verkossa, mutta tämä riippuu huoltopaikasta.

Tarkista huoltopyyntösi tila

Applen rajoitetun takuun kattavuus

Rajoitettu takuumme kattaa tuotteesi ja Applen lisävarusteet vikatilanteissa vuoden ajan tuotteen ostopäivästä lukien. Applen rajoitettu takuu täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia.

Takuumme ei kata vahingoja, jotka ovat aiheutuneet onnettomuustilanteista tai luvattomista muutoksista. Tarkemmat tiedot ovat takuuehdoissa. Voit tarkistaa takuusi tilan verkossa. Jos tiedoissamme on virheitä, voit myös päivittää ostotosite- tai kuittitietosi.

Lue Applen rajoitetun takuun ehdot
Tarkista takuusi tila
Päivitä ostotositteesi
Lue lisätietoja kuluttajansuojalaista

Voinko ostaa Apple TV:lleni pidemmän kattavuusajan?

AppleCare Protection Plan tarjoaa asiantuntijoiden puhelintuen sekä laitteiden lisähuoltopalveluita jopa kahdeksi vuodeksi Apple TV:si ostopäivästä lukien. Voit ostaa AppleCare Protection Plan -tilauksen vuoden sisällä Apple TV:si alkuperäisestä ostopäivämäärästä.

Sinulla saattaa olla myös kuluttajansuojalain suomia oikeuksia. Applen rajoitettu takuu ja AppleCare Protection Planin edut täydentävät kuluttajansuojalain mukaisia oikeuksiasi.

Lue lisätietoja Apple TV:n AppleCare Protection Planista

Takuun ulkopuolinen huolto

Korjaus katsotaan takuun ulkopuoliseksi, kun

• Apple TV:si on yli vuoden vanha
  • Apple TV:si vika ei kuulu takuun tai kuluttajansuojalain piiriin (esimerkiksi vahingosta johtuvat vauriot tai luvattomista muokkauksista aiheutuneet viat).

Veloitamme takuun ulkopuolisista huolloista maksun.Jos Apple TV:stäsi löytyy vika, voimme ehkä korjata sen tai vaihtaa Apple TV:si uuteen tai uutta suorituskyvyltään ja luotettavuudeltaan vastaavaan. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä huoltoedustajaan.

Lue Applen rajoitetun takuun ehdot
Lue Applen korjausehdot

Kaukosäätimen akkuhuolto

4. sukupolven Apple TV:n kaukosäätimissä on ladattava akku. Jos akussasi on valmistusvika, joka kuuluu takuun, AppleCare Protection Planin, Applen rajoitetun takuun tai kuluttajansuojalain piiriin, vaihdamme akkusi lisämaksutta.Takuumme ei kata normaalissa käytössä kuluneita akkuja.

Kaukosäätimesi täytyy ehkä testata, jotta akkuongelman syy voidaan selvittää.Jos Apple TV Remote -kaukosäätimesi ei kuulu takuun tai muun vastaavan piiriin, voimme korjata tai vaihtaa sen maksua vastaan.

Voit hyödyntää lisäetuja, kun hankit AppleCare Protection Planin. Jos kaukosäätimen akku toimii enintään 80-prosenttisesti alkuperäiseen kapasiteettiin nähden ja olet hankkinut sille AppleCare-tukisopimuksen, vaihdamme akkusi lisämaksutta.

Tutustu Applen takuun ulkopuolisten akkuhuoltojen hintoihin
Lue ohjeita akun käyttöiän pidentämiseen

Applen lisävarusteet

Apple TV:n tuotepaketissa toimitetut Applen lisävarusteet kuuluvat takuumme ja kuluttajansuojalain piiriin. Ne kuuluvat myös AppleCare Protection Planin piiriin. Saat tarkempia tietoja huollosta ottamalla yhteyttä Appleen tai Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen.

Lue Applen lisävarusteiden rajoitetun takuun ehdot
Ota yhteyttä Applen tukeen

Apple TV:n huoltoon valmistelu

• Varmista, että tiedät Apple ID:si ja sen salasanan sekä Apple TV:si sarjanumeron.
  • Pidä kaapelit ja muut lisävarusteet itselläsi, kun huollatat Apple TV:si.

Lue Applen tietosuojakäytäntö

Huollon jälkeen

Kun saat Apple TV:si takaisin huollosta, kirjaudu App Storeeen Apple ID:lläsi. Jos olemme vaihtaneet Apple TV:si tai nollanneet sen huollon yhteydessä, sinun täytyy ladata ohjelmat uudelleen.

Annamme huollolle, mukaan lukien varaosat, 90 päivän takuun tai normaalin Apple-takuusi tai AppleCare Protection Plan -sopimuksesi jäljellä olevan voimassoloajan mukaisen takuun (pidemmän mukaan). Tämä takuu koskee sekä Applen että Applen valtuuttamien huoltoliikkeiden tekemiä huoltoja.

Apple TV:n käyttöönotto