Apple TV:n huolto ja korjaus

Lue lisätietoja Apple TV:n huoltovaihtoehdoista, takuusta ja hinnoittelusta.

Miten saan Apple TV:ni korjattua?

Apple tarjoaa monia Apple TV:n huolto- ja korjaustapoja. Valitse tarpeitasi parhaiten vastaava vaihtoehto. Jos sinulla on ongelmia käyttöönotossa, AirPlayn käytössä tai App Storen kanssa, voit aloittaa lukemalla tukiartikkelimme.

Lue Apple-tukiartikkeleita

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy neuvoja Applen tukiasiantuntijalta. Autamme sinua korjaamaan ongelman tai sopimaan korjauksesta. Ennen kuin otat meihin yhteyttä, tarkista valmiiksi tuotteesi sarjanumero, Apple ID:si ja sen salasana.

Tuotteen sarjanumeron tarkistaminen
Tee tukipyyntö

Lähetä laite huoltoon

Ota meihin yhteyttä, niin lähetämme sinulla paketin Apple TV:si huoltoon toimittamista varten. Kun lähetät tuotteesi meille, korjaamme tai vaihdamme sen mahdollisimman pian.

Tee huoltopyyntö

Tuo laite huoltoon

Jos haluat viedä laitteen huoltoon itse, voit viedä sen Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen tai sopia verkossa tapaamisen Apple Storeen. Varmista ennen tapaamisen sopimista, että muistat Apple ID:si ja salasanasi.

Etsi Applen valtuuttama huoltoliike

Kuinka paljon Apple TV:n korjaaminen tai vaihtaminen maksaa?

Huolto on maksuton, jos vika tai ongelma kuuluu takuun, AppleCare Protection Plan -tilauksen tai kuluttajansuojalain piiriin. Jos vika tai ongelma ei kuulu näiden piiriin, sinun täytyy maksaa takuun ulkopuolisen huollon palvelumaksu.

Malli Takuun ulkopuolisen huollon hinta
Apple TV 4K (32 Gt) 161,40 €
Apple TV 4K 64 Gt 161,40 €
Apple TV 4K (4. sukupolvi, 32 Gt) 131,40 €
Apple TV 4K (4. sukupolvi, 64 Gt) 131,40 €

Tässä näytetyt hinnat koskevat Applen tekemiä korjauksia. Muiden palveluntarjoajien hinnat ja ehdot saattavat olla erilaiset. Kaikki maksut ovat euromääräisiä ja sisältävät arvonlisäveron. Takuun ulkopuolisten huoltojen hintaan sisältyy myös 12,40 euron toimitusmaksu.

Miten kauan huolto kestää?

Voit ehkä tarkistaa korjauksen tilan verkossa, mutta tämä riippuu huoltopaikasta.

Tarkista huoltopyyntösi tila

Applen rajoitetun takuun kattavuus

Rajoitettu takuumme kattaa tuotteesi ja Applen lisävarusteet vikatilanteissa vuoden ajan tuotteen ostopäivästä lukien. Applen rajoitettu takuu täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia.

Takuumme ei kata vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet onnettomuustilanteista tai luvattomista muokkauksista. Saat tarkemmat tiedot takuuehdoista. Voit tarkistaa takuusi tilan verkossa. Jos tiedoissamme on virheitä, voit myös päivittää ostotosite- tai kuittitietosi.

Lue Applen rajoitetun takuun ehdot
Tarkista takuusi tila
Päivitä ostotositteesi
Lue lisätietoja kuluttajansuojalaista

Voinko ostaa Apple TV:lleni pidemmän kattavuusajan?

AppleCare Protection Plan tarjoaa asiantuntijoiden puhelintuen sekä laitteen lisähuoltopalveluita jopa kahdeksi vuodeksi Apple TV:si ostopäivästä lukien. Voit ostaa AppleCare Protection Plan -tilauksen vuoden sisällä Apple TV:si alkuperäisestä ostopäivämäärästä.

Sinulla saattaa olla myös kuluttajansuojalain suomia oikeuksia. Applen rajoitettu takuu ja AppleCare Protection Planin edut täydentävät kuluttajansuojalain mukaisia oikeuksiasi.

Lue lisätietoja Apple TV:n AppleCare Protection Planista

Express Replacement Service on saatavilla vain AppleCare Protection Plan -asiakkaille.

Jos sinun täytyy vaihtaa Apple TV:si, nopeasti, Express Replacement Service tarjoaa nopeat toimitukset. Voimme lähettää sinulle heti korvaavan Apple TV:n ja toimitusmateriaalit sekä ohjeet. Kun palautat alkuperäisen Apple TV:si meille 10 arkipäivän kuluessa, vältyt myöhästymismaksuilta.

Kun teet Express Replacement Service -pyynnön, teemme luottokortiltasi katevarauksen, joka kattaa tuotteesi vaihtoarvon. Tämä valtuutus umpeutuu, kun saamme alkuperäisen tuotteesi ajoissa. Tässä tapauksessa et joudu maksamaan myöhästymismaksuja tai korvaavan tuotteen vaihtoarvoa.

Jos palautat alkuperäisen ApplevTV:si myöhässä, poistamme korvaavan tuotteen vaihtoarvon katevarauksen. Maksat tässä tapauksessa vain myöhästymismaksun. Palautus katsotaan myöhästyneeksi, kun saamme tuotteesi 10–20 työpäivän kuluessa siitä, kun olemme lähettäneet sinulle korvaavan tuotteen.

Jos Apple TV:si on vahingoittunut pahasti onnettomuudessa, jos se on käyttökelvoton valtuuttamattomien muutosten johdosta tai jos emme saa sitä koskaan, veloitamme sinulta tuotteen vaihtoarvon.

Malli Myöhästymismaksu Korvaavan tuotteen hinta
Apple TV 4K (32 Gt) 25 € 199 €
Apple TV 4K 64 Gt 35 € 219 €
Apple TV 4K (4. sukupolvi, 32 Gt) 20 € 159 €
Apple TV 4K (4. sukupolvi, 64 Gt) 30 € 179 €

Kaikki maksut ovat euromääräisiä ja sisältävät arvonlisäveron.

Takuun ulkopuolinen huolto

Korjaus katsotaan takuun ulkopuoliseksi, kun

• Apple TV:si on yli vuoden vanha
  • Apple TV:si vika ei kuulu takuun tai kuluttajansuojalain piiriin (esimerkiksi vahingosta johtuvat vauriot tai luvattomista muokkauksista aiheutuneet viat).

Veloitamme takuun ulkopuolisista huolloista maksun.Jos Apple TV:stäsi löytyy vika, voimme ehkä korjata sen tai vaihtaa Apple TV:si uuteen tai uutta suorituskyvyltään ja luotettavuudeltaan vastaavaan. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä huoltoedustajaan.

Lue Applen rajoitetun takuun ehdot
Lue Applen korjausehdot

Kaukosäätimen akkuhuolto

Apple TV 4K:n ja 4. sukupolven Apple TV:n (4. sukupolvi) mukana toimitetaan kaukosäädin, jossa on ladattava akku. Jos akussasi on valmistusvika, joka kuuluu takuun, AppleCare Protection Planin, Applen rajoitetun takuun tai kuluttajansuojalain piiriin, vaihdamme akkusi lisämaksutta.Takuumme ei kata normaalissa käytössä kuluneita akkuja.

Kaukosäätimesi täytyy ehkä testata, jotta akkuongelman syy voidaan selvittää.Jos Apple TV -kaukosäätimesi ei kuulu takuun tai muun vastaavan piiriin, voimme korjata tai vaihtaa sen maksua vastaan.

Voit hyödyntää lisäetuja, kun hankit AppleCare Protection Planin. Jos kaukosäätimen akku toimii enintään 80-prosenttisesti alkuperäiseen kapasiteettiin nähden ja olet hankkinut sille AppleCare-tukisopimuksen, vaihdamme akkusi lisämaksutta.

Tutustu Applen takuun ulkopuolisten akkuhuoltojen hintoihin
Lue ohjeita akun käyttöiän pidentämiseen

Applen lisävarusteet

Apple TV:n tuotepaketissa toimitetut Applen lisävarusteet kuuluvat takuumme ja kuluttajansuojalain piiriin. Ne kuuluvat myös AppleCare Protection Planin piiriin. Saat tarkempia tietoja huollosta ottamalla yhteyttä Appleen tai Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen.

Lue Applen lisävarusteiden rajoitetun takuun ehdot
Ota yhteyttä Apple-tukeen

Apple TV:n huoltoon valmistelu

• Varmista, että tiedät Apple ID:si ja sen salasanan sekä Apple TV:si sarjanumeron.
  • Pidä kaapelit ja muut lisävarusteet itselläsi, kun huollatat Apple TV:si.

Lue Applen tietosuojakäytäntö

Huollon jälkeen

Kun saat Apple TV:si takaisin huollosta, kirjaudu App Storeeen Apple ID:lläsi. Jos olemme vaihtaneet Apple TV:si tai nollanneet sen huollon yhteydessä, sinun täytyy ladata ohjelmat uudelleen.

Annamme huollolle, mukaan lukien varaosat, 90 päivän takuun tai normaalin Apple-takuusi tai AppleCare Protection Plan -sopimuksesi jäljellä olevan voimassaoloajan mukaisen takuun (pidemmän mukaan). Tämä takuu koskee sekä Applen että Applen valtuuttamien huoltoliikkeiden tekemiä huoltoja.

Apple TV:n käyttöönotto