AirPortin huolto ja korjaus

Lue tietoja AirPort Expressin, AirPort Extremen ja AirPort Time Capsulen huoltovaihtoehdoista ja takuun kattavuudesta.

Miten voin korjauttaa AirPort-laitteeni?

Apple tarjoaa monia AirPort Express-, AirPort Extreme- ja AirPort Time Capsule -laitteiden tuki- ja huoltovaihtoehtoja. Valitse tarpeitasi parhaiten vastaava vaihtoehto. Voit saada vastauksia kysymyksiisi tukiartikkeleistamme, joissa muun muassa kerrotaan, kuinka Wi-Fi tai AirPlay määritetään, kuinka yhdistät tulostimen verkkoosi ja kuinka palautat sisältöjä AirPort Time Capsulen varmuuskopioista.

Lue Apple-tukiartikkeleita

Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy neuvoja Applen tukiasiantuntijalta. Pyrimme auttamaan sinua puhelimessa tai sovimme korjausajan. Ennen kuin otat meihin yhteyttä, varmista, että tiedät AirPort-laitteesi sarjanumeron sekä AirPort-Wi-Fi-tukiaseman kanssa käytettävän Mac- tai iOS-laitteen sarjanumeron.

Tarkista tuotteesi sarjanumero
Tee tukipyyntö

Tuo laite huoltoon

Jos haluat viedä laitteen huoltoon itse, voit viedä sen Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen tai sopia verkossa tapaamisen Apple Storeen.

Tee tukipyyntö

Kuinka paljon huolto maksaa?

Jos vika kuuluu takuun, AppleCare-sopimuksen tai kuluttajansuojaan liittyvän lain tai määräyksen piiriin, huolto on maksuton. Jos vika tai ongelma ei kuulu näiden piiriin, korjauksen hinta riippuu korjauksen tyypistä. Jos emme voi korjata AirPort-laitettasi, se on ehkä vaihdettava.

Tarkista kattavuutesi tila

Miten kauan huolto kestää?

Lähde

Arvioitu aika

Tuotteen toimittaminen Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen

Kysy huoltoliikkeen edustajalta

Tuotteen toimittaminen Apple Storeen Jopa 5 arkipäivää

Voit ehkä tarkistaa korjauksen tilan verkossa, mutta tämä riippuu huoltopaikasta.

Tarkista huoltopyyntösi tila

Applen rajoitetun takuun kattavuus

Rajoitettu takuumme kattaa AirPort-laitteen ja Applen lisävarusteiden valmistusvirheet vuoden ajan tuotteen ostopäivästä lukien. Applen rajoitettu takuu täydentää kuluttajansuojaan liittyvän lain tai määräyksen suomia oikeuksia.

Takuumme ei kata vaurioita, jotka ovat aiheutuneet vahingoista tai luvattomista muokkauksista, ellei kuluttajansuojaan liittyvä laki tai määräys sitä edellytä. Saat tarkemmat tiedot takuuehdoista. Voit tarkistaa takuusi tilan verkossa. Jos tiedoissamme on virheitä, voit myös päivittää ostotositetietosi.

Lue Applen rajoitetun takuun ehdot
Tarkista kattavuutesi tila
Päivitä ostotositteesi
Lue lisätietoja kuluttajansuojalaista

Voinko ostaa AirPort-laitteelleni kattavamman takuun?

Jos olet ostanut Mac-, Apple TV- tai iPad-laitteelle AppleCare Protection Planin (jos sellainen on saatavilla maassasi tai alueellasi), palveluun kuuluu asiantunteva puhelintukipalvelu ja laitteistohuoltotakuu AirPort-laitteellesi. AirPort-tuotteesi kuuluu AppleCare-sopimuksen piiriin, jos

• olet ostanut AirPort-laitteesi korkeintaan kaksi vuotta ennen Mac-, Apple TV- tai iPad-laitteen hankintaa tai
  • olet ostanut AirPort-laitteen Mac-, Apple TV- tai iPad-laitteelle hankitun AppleCare-sopimuksen voimassaoloaikana.

Sinulla saattaa myös olla kuluttajansuojalain suomia oikeuksia. Applen rajoitettu takuu ja AppleCare-sopimuksen edut täydentävät kuluttajansuojaan liittyvän lain tai määräyksen mukaisia oikeuksiasi.

Lue lisätietoja Macin AppleCare Protection Planista
Lue lisätietoja Apple TV:n AppleCare Protection Planista
Lue lisätietoja iPadin AppleCare Protection Planista

Takuun ulkopuolinen huolto

Korjaus katsotaan takuun ulkopuoliseksi, kun

• AirPort-laitteesi on yli vuoden vanha
  • tuotteesi vika ei kuulu takuun tai kuluttajansuojaan liittyvän lain tai määräyksen piiriin (esimerkiksi vahingosta johtuvat vauriot tai luvattomista muokkauksista aiheutuneet viat).

Veloitamme takuun ulkopuolisista huolloista maksun, ellei kuluttajansuojaan liittyvä laki tai määräys määrää toisin. Jos havaitsemme AirPort-laitteessasi laitteistovian, voimme huoltaa tai vaihtaa sen. Vaihtotuotteesi on uusi tai uutta vastaava sekä suorituskyvyn että luotettavuuden osalta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä huoltoedustajaan. Applen rajoitettu takuu täydentää kuluttajansuojaan liittyvän lain tai määräyksen suomia oikeuksia.

Lue Applen rajoitetun takuun ehdot
Lue Applen korjausehdot

AirPort-laitteen huoltoon valmistautuminen

Pidä kaapelit ja muut lisävarusteet itselläsi, kun huollatat laitteesi.

Huollon jälkeen

Annamme huollolle, mukaan lukien varaosat, 90 päivän takuun tai normaalin Apple-takuusi tai AppleCare-sopimuksesi jäljellä olevan voimassaoloajan mukaisen takuun (pidemmän mukaan). Tämä takuu koskee sekä Applen että Applen valtuuttamien huoltoliikkeiden tekemiä huoltoja. Tämä täydentää kuluttajansuojaan liittyvän lain tai määräyksen suomia oikeuksia.