AirPort-huollon vastaukset

Lisätietoja AirPort Express-, AirPort Extreme- tai AirPort Time Capsule -laitteiden huoltovaihtoehdoista ja takuun kattavuudesta.

Miten voin korjauttaa AirPortini?

Apple tarjoaa monia AirPort Express-, AirPort Extreme-, AirPort Time Capsule -laitteiden tuki- ja huoltomahdollisuuksia. Valitse tarpeitasi parhaiten vastaava vaihtoehto. Voit saada vastauksia kysymyksiisi tukiartikkeleistamme, joissa kerrotaan esimerkiksi kuinka Wi-Fi tai AirPlay asennetaan, kuinka yhdistät tulostimen verkkoosi tai kuinka palautat sisältöjä AirPort Time Capsulen varmuuskopioista.

Lue Applen tukiartikkeleita

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy neuvoja Applen tukiasiantuntijalta. Pyrimme auttamaan sinua puhelimessa tai sovimme huoltoajan. Ennen kuin otat meihin yhteyttä, varmista, että tiedät AirPort-laitteesi sarjanumeron sekä AirPort Wi-Fi-tukiaseman kanssa käytettävän Mac- tai iOS-laitteen sarjanumeron.

Tuotteen sarjanumeron tarkistaminen
AirPort-tukiaseman tunnistaminen
Tee tukipyyntö

Lähetä laite huoltoon

Ota yhteyttä. Jos havaitsemme laitteessasi laitevian, annamme lähetysohjeet AirPort-laitetta varten. Huollamme tai korvaamme laitteen mahdollisimman pian.

Tee huoltopyyntö

Tuo laite huoltoon

Jos haluat apua henkilökohtaisesti, vie tuotteesi Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen.

Etsi Applen valtuuttama huoltoliike

Kuinka paljon se maksaa?

Jos vika kuuluu takuun, AppleCare-tilauksen tai kuluttajansuojalain piiriin, huolto on maksuton. Jos ongelma ei kuulu näiden piiriin, korjauksen hinta riippuu ongelman tyypistä. Jos emme voi korjata AirPort-laitettasi, se on ehkä vaihdettava uuteen.

Tarkista takuusi kattavuus

Miten kauan huolto kestää?

Lähde

Arvioitu aika

Tuotteen lähettäminen Applelle

5 työpäivää

Vie laite Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen

Kysy huoltoliikkeen edustajalta

Voit ehkä tarkistaa korjauksen tilan verkossa, mutta tämä riippuu huoltopaikasta.

Tarkista huoltopyyntösi tila

Applen rajoitetun takuun kattavuus

Rajoitettu takuumme kattaa AirPort-laitteen ja Applen lisävarusteiden valmistusvirheet vuoden ajan tuotteen ostopäivästä lukien. Applen rajoitettu takuu täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia.

Takuumme ei kata vahingoja, jotka ovat aiheutuneet onnettomuustilanteista tai luvattomista muutoksista. Tarkemmat tiedot ovat takuuehdoissa. Voit tarkistaa takuusi tilan verkossa. Jos tiedoissamme on virheitä, voit myös päivittää ostotosite- tai kuittitietosi.

Lue Applen rajoitetun takuun ehdot
Tarkista takuusi tila
Päivitä ostotositteesi
Lue lisätietoja kuluttajansuojalaista

Voinko ostaa AirPort-laitteelleni pidemmän kattavuusajan?

Jos olet ostanut AppleCare Protection Planin Mac-, Apple TV- tai iPad-laitteelle, palveluun kuuluu asiantunteva puhelintukipalvelu ja laitteistohuoltovaihtoehtoja AirPort-laitteellesi. AirPort-laitteesi kuuluu AppleCare-palvelun piiriin, jos:

• Olet ostanut AirPort-laitteesi korkeintaan kaksi vuotta ennen Mac-, Apple TV- tai iPad-laitteen hankintaa.
  • Olet ostanut AirPort-laitteen Mac-, Apple TV- tai iPad-laitteelle hankitun AppleCare-palvelun voimassaoloaikana.

Sinulla saattaa olla myös kuluttajansuojalain suomia oikeuksia. Applen rajoitettu takuu ja AppleCare-palvelun edut täydentävät kuluttajansuojalain mukaisia oikeuksiasi.

Lue lisätietoja Macin AppleCare Protection Planista
Lue lisätietoja Apple TV:n AppleCare Protection Planista
Lue lisätietoja iPadin AppleCare Protection Planista

Takuun ulkopuolinen huolto

Korjaus katsotaan takuun ulkopuoliseksi, kun

• AirPort-laitteesi on yli vuoden vanha
  • Tuotteesi vika ei kuulu takuun tai kuluttajansuojalain piiriin (esimerkiksi vahingosta johtuvat vauriot tai luvattomista muokkauksista aiheutuneet viat).

Veloitamme takuun ulkopuolisista huolloista maksun. Jos havaitset AirPort-laitteessasi laitevian, voimme huoltaa tai vaihtaa sen. Vaihtotuotteesi on uusi tai uutta vastaava sekä suorituskyvyn että luotettavuuden osalta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä huoltoedustajaan. Applen rajoitettu takuu täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia.

Lue Applen rajoitetun takuun ehdot
Lue Applen korjausehdot

AirPort-laitteen huoltoon valmistautuminen

Pidä kaapelit ja muut lisävarusteet itselläsi, kun huollatat laitteesi.

Huollon jälkeen

Annamme huollolle, mukaan lukien varaosat, 90 päivän takuun tai normaalin Apple-takuusi tai AppleCare Plan -sopimuksesi jäljellä olevan voimassaoloajan mukaisen takuun (pidemmän mukaan). Tämä takuu koskee sekä Applen että Applen valtuuttamien huoltoliikkeiden tekemiä huoltoja. Tämä täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia.