AirPortin korjaus ja huolto

AirPortin huolto ja korjaus

Miten voin huollattaa AirPort-laitteeni?

Sovi tapaamisaika

Sovi tapaaminen

Voit sopia tapaamisen Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen tai Apple Storeen

Yhteydenotto Apple-tukeen

Ota yhteyttä

Voit puhua Apple-tukineuvojan kanssa.

AppleCare+

Onko sinulla AppleCare-sopimus?

Jos olet ostanut Mac-, Apple TV- tai iPad-laitteelle AppleCare-sopimuksen (jos sellainen on saatavilla maassasi tai alueellasi), palveluun kuuluu tekninen tuki ja laitteistohuoltotakuu AirPort-laitteellesi.

AirPort-tuotteesi kuuluu AppleCare-sopimuksen piiriin, jos

• olet ostanut AirPort-laitteesi korkeintaan kaksi vuotta ennen Mac-, Apple TV- tai iPad-laitteen hankintaa

• olet ostanut AirPort-laitteen Mac-, Apple TV- tai iPad-laitteelle hankitun AppleCare-sopimuksen voimassaoloaikana.

Lue lisätietoja AppleCare+:sta Suomessa

Takuu

Applen rajoitettu takuu kattaa AirPort-laitteen ja laitteen pakkaukseen sisältyvien Apple-lisävarusteiden valmistusvirheet yhden vuoden ajan niiden ostopäivästä lukien. Erikseen ostetut Apple-lisävarusteet kuuluvat Applen lisävarusteiden rajoitetun takuun piiriin. Tähän kuuluvat virtalähteet ja varakaapelit.

Takuumme täydentää kuluttajansuojalain suomia oikeuksia.

Ongelmasta riippuen myös AppleCare+-sopimuksesi voi kattaa sen. Sopimusehdot, kuten maksut, ovat voimassa. Ominaisuuksien saatavuus ja vaihtoehdot voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

Jos ongelma ei kuulu huollon piiriin, sinun täytyy maksaa sen korjaamisesta maksu. Jos AirPort-laitteesi ei kuulu huollon piiriin, voit joutua maksamaan korvaavan tuotteen hinnan.

Takuu

Annamme huollolle, mukaan lukien varaosat, 90 päivän takuun tai normaalin Apple-takuusi tai AppleCare-sopimuksesi jäljellä olevan voimassaoloajan mukaisen takuun (pidemmän mukaan). Tämä täydentää kuluttajansuojalain sinulle suomia oikeuksia.

Korvaava laite, jonka Apple tarjoaa osana korjaus- tai vaihtopalvelua, voi sisältää uusia tai aiemmin käytettyjä aitoja Apple-osia, jotka on testattu ja jotka ovat läpäisseet Applen toiminnalliset vaatimukset.