AirPodsien huolto ja korjaus

Lue lisätietoja AirPodsien huoltovaihtoehdoista, takuusta ja hinnoittelusta Suomessa.

Missä voin huollattaa AirPodseja?

Sovi tapaaminen Applen valtuuttamassa huoltoliikkeessä. Tarvitset sarjanumeroa, joten muistaa ottaa mukaasi latauskotelo, ostotosite tai kuitti ja alkuperäiset AirPodsisi ja niiden alkuperäinen tuotepakkaus. Kotelon sarjanumero on kannen sisäpuolella. Jos AirPodsit ovat yhteydessä iOS-laitteeseesi, voit tarkistaa sarjanumeron myös valitsemalla Asetukset > Yleiset > Tietoja > AirPods.

Voit myös ottaa yhteyttä meihin, niin lähetämme sinulle korvaavat AirPodsit sekä palautuspaketin, jolla voit palauttaa viallisen tai toimimattoman tuotteesi. Teemme luottokortiltasi tilapäisen katevarauksen, joka kattaa korvaavan tuotteesi koko hinnan. Tämä katevaraus umpeutuu, jos korjauksesi kuuluu takuun tai kuluttajansuojalain piiriin.

Tee tukipyyntö
Lue lisätietoja AirPodseista

Kuinka paljon AirPodsien korjaaminen tai vaihtaminen maksaa?

Malli Akkuhuolto Takuun ulkopuolisen huollon hinta Kadonneet
AirPodsit 55 € per tuote 79 € per tuote 79 € per tuote
Latauskotelo 55 € 79 € 79 €

Tässä näytetyt hinnat koskevat Applen tekemiä korjauksia. Muiden palveluntarjoajien hinnat ja ehdot saattavat poiketa näistä. Kaikki maksut ovat euromääräisiä ja sisältävät arvonlisäveron. Lähetyksestä (jos se on tarpeen) veloitetaan 12,40 €.

AirPodsien ja niiden latauskotelon huolto on maksutonta, jos huoltoa edellyttävä ongelma kuuluu Applen yhden vuoden rajoitetun takuun tai kuluttajansuojalain piiriin.

Applen rajoitettu takuu kattaa vialliset akut, mutta se ei kata normaalista käytöstä johtuvaa kulumista. Jos akussasi on valmistusvika, joka kuuluu takuusi tai kuluttajansuojalain piiriin, huollamme sen lisämaksutta. Jos akkuhuolto ei kuulu takuun tai kuluttajansuojalain piiriin, voimme vaihtaa akkusi maksua vastaan.

Jos AirPodsisi tai latauskotelosi vaurioituu vahingon seurauksesta, voit vaihtaa vahingoittuneen tuotteen takuun ulkopuolista huoltomaksua vastaan. Jos kadotat AirPodsit tai latauskotelon, voimme korvata kadonneen tuotteen uudella maksua vastaan. Jos haluat vaihtaa AirPodsit tai latauskotelon, saamasi korvaava tuote on uusi tai suorituskyvyltään ja luotettavuudeltaan uutta vastaava.

Ohjeet AirPodsien lataamiseen
Tarkista huoltopyyntösi tila
Lue Applen korjausehdot