AirPodsien huolto ja korjaus

Lue lisätietoja AirPodsien huoltovaihtoehdoista ja takuusta sekä niiden hinnoittelusta Suomessa.

Missä voin huollattaa AirPodseja?

Sovi tapaaminen Applen valtuuttamassa huoltoliikkeessä. Tarvitset sarjanumeron, joten muista ottaa mukaasi latauskotelo, ostotosite tai AirPodsien alkuperäinen tuotepakkaus alkuperäisten AirPodsiesi lisäksi. Kotelon sarjanumero on kannen sisäpuolella. Jos AirPodsit ovat yhteydessä iOS-laitteeseesi, voit tarkistaa sarjanumeron myös valitsemalla Asetukset > Yleiset > Tietoja > AirPods.

Voit myös ottaa yhteyttä meihin, niin lähetämme sinulle korvaavat AirPodsit sekä palautuspaketin, jolla voit palauttaa viallisen tai toimimattoman tuotteesi. Teemme luottokortiltasi tilapäisen katevarauksen, joka kattaa korvaavan tuotteesi koko hinnan. Tämä katevaraus poistuu, jos korjauksesi kuuluu takuun tai kuluttajansuojalain piiriin.

Aloita huoltopyyntö
Lue lisätietoja AirPodseista
Jos AirPodsisi katoavat

Kuinka paljon AirPodsien korjaaminen tai vaihtaminen maksaa?

Malli Akkuhuolto Takuun ulkopuolisen huollon hinta Kadonnut tuote
AirPodsit 55 €/AirPod 79 €/AirPod 79 €/AirPod
Latauskotelo 55 € 79 € 79 €

Tässä näytetyt hinnat koskevat Applen tekemiä korjauksia. Muiden palveluntarjoajien hinnat ja ehdot saattavat poiketa näistä. Kaikki maksut ovat euromääräisiä ja sisältävät arvonlisäveron. Lähetyksestä (jos se on tarpeen) veloitetaan 12,40 €.

AirPodsien ja niiden latauskotelon huolto on maksutonta, jos huoltoa edellyttävä ongelma kuuluu Applen yhden vuoden rajoitetun takuun tai kuluttajansuojalain piiriin.

Applen rajoitettu takuu kattaa vialliset akut, mutta se ei kata normaalista käytöstä johtuvaa kulumista. Jos akussasi on valmistusvika, joka kuuluu takuusi tai kuluttajansuojalain piiriin, huollamme sen lisämaksutta. Jos akkuhuolto ei kuulu takuun tai kuluttajansuojalain piiriin, voimme vaihtaa akkusi maksua vastaan.

Jos AirPodsisi tai latauskotelosi vaurioituu vahingossa, voit vaihtaa vahingoittuneen tuotteen takuun ulkopuolista huoltomaksua vastaan. Jos kadotat AirPodin tai latauskotelon, voimme korvata kadonneen tuotteen uudella maksua vastaan. Jos meidän tarvitsee vaihtaa AirPodsit tai latauskotelo, saamasi korvaava tuote on uusi tai suorituskyvyltään ja luotettavuudeltaan uutta vastaava.

Apua AirPodsien lataamiseen
Tarkista huoltopyyntösi tila
Lue Applen korjausehdot