Apple Payn kanssa yhteensopivat laitteet

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitkä iPhone-, iPad-, Apple Watch- ja Mac-mallit ovat yhteensopivia Apple Payn kanssa ja missä voit käyttää niitä ostoihin ja maksuihin.

Yhteensopivat iPhone-mallit

• iPhone-mallit, joissa on Face ID

• iPhone-mallit, joissa on Touch ID (ei iPhone 5s)

Jos haluat tarkistaa, tukeeko käyttämäsi iPhone Apple Payta, tunnista iPhonen malli.1

Apple Payn käyttäminen yhteensopivan iPhonen kanssa ostoihin ja maksuihin

Yhteensopivat iPad-mallit

• iPad Pro-, iPad Air-, iPad- ja iPad mini -mallit, joissa on Touch ID tai Face ID

Jos haluat tarkistaa, tukeeko käyttämäsi iPad Apple Payta, tunnista iPadin malli.

Apple Payn käyttäminen yhteensopivan iPadin kanssa ostoihin ja maksuihin

Yhteensopivat Apple Watch -mallit

• Apple Watch Series 1 ja uudemmat

Jos haluat tarkistaa, tukeeko käyttämäsi Apple Watch Apple Payta, tunnista Apple Watchin malli.

Apple Payn käyttäminen yhteensopivan Apple Watchin kanssa ostoihin ja maksuihin

Yhteensopivat Mac-mallit

• Mac-mallit Touch ID -toiminnolla

• Vuonna 2012 tai sen jälkeen julkaistut Mac-mallit sekä Apple Pay -toimintoa käyttävä iPhone tai Apple Watch

• Apple Siliconilla varustetut Mac-tietokoneet, joista on muodostettu pari Touch ID:llä varustetun Magic Keyboardin kanssa

Apple Payn käyttäminen yhteensopivan Macin kanssa ostoihin ja maksuihin

Yhteensopivat Apple Vision Pro -mallit

• Apple Vision Pro

Käytä Apple Payta yhteensopivassa Vision Prossa ostoja ja maksuja varten

1. Jos haluat käyttää Apple Payta Chilessä ja Vietnamissa tehtäviin ostoksiin, tarvitset iPhone 6:n tai uudemman, jossa on iOS 12.5.2 tai uudempi. Jos haluat käyttää Apple Watchia, tarvitset Watch Series 4:n tai uudemman, jossa on watchOS 9.0 tai uudempi. Apple Watchista on muodostettava laitepari iPhone 8:n tai uudemman kanssa.

2. Jos haluat käyttää Apple Payta Japanissa tehtäviin ostoksiin, tarvitset iPhone 8:n tai uudemman tai Apple Watch Series 3:n tai uudemman. Voit käyttää myös Japanista ostettua iPhone 7:ää, iPhone 7 Plussaa tai Apple Watch Series 2:ta. Lue, miten voit selvittää, onko laitteesi ostettu Japanista.

3. Manner-Kiinassa voit käyttää Apple Payta verkossa Safarilla vain yhteensopivassa iPhonessa tai iPadissa uusimmalla iOS- tai iPadOS-versiolla. Alankomaissa Apple Payta voi käyttää verkossa vain yhteensopivilla iPhone- tai iPad-malleilla.

4. Kaikki iPhone- ja Apple Watch -mallit eivät ole yhteensopivia julkisen liikenteen järjestelmien kanssa. Katso, mitkä laitteet ovat yhteensopivia Japanissa, Manner-Kiinassa ja muissa paikoissa, joissa voit käyttää julkista liikennettä.

5. Saatavilla vain Yhdysvalloissa. Rahan lähetys- ja vastaanottopalvelun Apple Paylla ja Apple Cash -kortilla tarjoaa Green Dot Bank (FDIC:n jäsen). Lue lisätietoja ehdoista.

6. Kaikki iPhone- ja Apple Watch ‑mallit eivät ole yhteensopivia opiskelijakorttien kanssa Yhdysvalloissa. Saat lisätietoja koulusi opiskelijakorttitoimistolta. Tarkista, mitkä iPhone-mallit tukevat Express-kortteja, joissa on varatehoa.

7. Messages for Business otetaan käyttöön joissakin maissa ja joillakin alueilla vaiheittain.

8. Manner-Kiinassa Apple Payn käyttäminen apeissa yhteensopivalla Macilla ei ole mahdollista.