Apple Pay on yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa

iPhone

Kaupoissa, apeissa ja verkossa Safarilla1,2

• iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone SE

Yhdysvalloissa3 voit tehdä maksuja Apple Pay Cashillä ja kahden henkilön välisinä siirtoina seuraavissa laitteissa.

iPad

Apeissa ja verkossa Safarilla2

• iPad Pro
  • iPad (5. sukupolvi)
  • iPad Air 2
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3

Yhdysvalloissa3 voit tehdä maksuja Apple Pay Cashillä ja kahden henkilön välisinä siirtoina seuraavissa laitteissa.

Apple Watch

Kaupoissa ja apeissa1

• Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch (1. sukupolvi)

Yhdysvalloissa3 voit tehdä maksuja Apple Pay Cashillä ja kahden henkilön välisinä siirtoina seuraavissa laitteissa.

Mac

Verkossa Safarilla2

• MacBook Pro Touch ID -toiminnolla
  • Vuonna 2012 tai sen jälkeen julkaistu Mac-malli sekä Apple Pay -toimintoa käyttävä iPhone tai Apple Watch

1. Apple Payn käyttäminen Japanissa matkalippujen ostamiseen ja kaupoissa maksamiseen edellyttää iPhone X:ää, iPhone 8:aa, iPhone 8 Plusia tai Apple Watch Series 3:a. Voit käyttää myös Japanista ostettua iPhone 7:ää, iPhone 7 Plusia tai Apple Watch Series 2:ta. Lue, miten voit selvittää, onko laitteesi ostettu Japanista.
  2. Kiinassa Apple Pay käy maksamiseen vain kaupoissa ja apeissa.
  3. Rahan lähettäminen ja vastaanottaminen Apple Payllä ja Apple Pay Cash -kortilla ovat palveluja, jotka tarjoaa Green Dot Bank, FDIC:n jäsen. Lisätietoja ehdoista.