Apple Watchin akun varauksen tarkistaminen ja lataaminen

Voit tarkistaa akun varauksen yhdellä vilkaisulla kellotaulusta, Ohjauskeskuksesta tai Yöpöytätilasta.

Akun varauksen tarkistaminen

Voit tarkistaa Apple Watchin akun varaustason useista paikoista:

• Voit tarkistaa akun lataustason prosentteina ohjauskeskuksessa painamalla sivupainiketta (watchOS 9:ssä ja aiemmissa kosketa näytön alaosaa ja pidä sitä painettuna ja pyyhkäise sitten ylöspäin).

kellot-10-sarja-8-ohjauskeskuksen akku
  • Joissakin kellotauluissa voit lisätä akulle oman komplikaation.

• iPhoneen voi lisätä akkuwidgetin, joka näyttää liitetyn Apple Watchin tiedot.

• Kun Apple Watchisi on latautumassa Yöpöytätilassa, voit tarkistaa akun varaustason prosentteina napauttamalla latauspainikettalatauspainiketta.

Lataustietojen tarkistaminen Asetuksista

Avaa Asetukset-appi ja napauta sitten Akku. Näet nykyisen varaustason ja yksityiskohtaisen latauskaavion.

kellot-10-sarja-8-asetukset-akku

Lataa Apple Watch.

Jos akun varaus on alhainen, akun alhaisen varauksen kuvakeakun alhaisen varauksen kuvake tulee Apple Watchin näyttöön. Voit ladata Apple Watchin seuraavasti:

1. Käsittele Apple Watchia ja lisälaitteita turvallisesti ja muista aina riisua kello ennen sen lataamista.

2. Kytke Apple Watchin magneettinen latauskaapeli, Apple Watchin magneettinen USB-C-pikalatauskaapeli tai Apple Watchin magneettinen lataustelakka USB-virtalähteeseen.

watch-charging-series4
  3. Liitä virtalähde pistorasiaan. Voit liittää latauskaapelin myös USB-porttiin.

4. Aseta Apple Watchin tausta laturin päälle. Laturin magneetit kohdistavat Apple Watchin oikeaan kohtaan, ja kellotaulussa näkyy latauskuvakelatauskuvake.

5. Anna Apple Watchin latautua rauhassa. Apple Watch siirtyy latauksen aikana Yöpöytätilaan.

Jos sinulla on Apple Watch Series 7 tai uudempi, voit ladata kellon nopeasti pikalatauksen avulla.

Optimoitu akun lataaminen

Apple Watch oppii päivittäiset lataustapasi akkusi käyttöiän pidentämiseksi. Lue lisätietoja Apple Watchin akun optimoidusta lataamisesta.

Alhaisen virran tila watchOS 9:ssä ja uudemmissa

Apple Watch, jossa on watchOS 9 tai uudempi, voi siirtyä alhaisen virran tilaan, joka poistaa käytöstä ja muuttaa joitakin ominaisuuksia akun säästämiseksi. Lue lisää Apple Watchin alhaisen virran tilan käyttämisestä.

Jos Apple Watchin lataus ei onnistu

Ohjeita Apple Watchin lataamiseen.