Apple Watchin lataaminen magneettisella lataustelakalla

Lue ohjeet Apple Watchin lataamiseen magneettisella lataustelakalla sekä ohjeita siihen, miten toimia, jos lataaminen ei onnistu.

Apple Watchin lataaminen

1. Liitä Apple Watchin magneettinen lataustelakka Applen USB-virtalähteeseen.
  2. Liitä virtalähde pistorasiaan.
  3. Aseta Apple Watch laturin päälle siten, että kellon takaosa koskee laturiin. Laturin magneetit kohdistavat Apple Watchin oikeaan kohtaan – ja kellotaulussa näkyy lataussymboli.
  4. Anna Apple Watchin latautua rauhassa. Kun Apple Watch latautuu, sen näytöllä näkyy vihreä salama

Voit ladata Apple Watchia ranneke auki laturin päällä siten, että kellon takapuoli koskee laturiin, tai sivullaan. Kun kello on telakoitu sivullaan, se siirtyy automaattisesti yöpöytätilaan, jossa voit käyttää sitä herätyskellona.

Ohjeiden hankkiminen

Jos Apple Watch ei lataudu, toimi seuraavasti:
  1. Poista mahdolliset muovikalvot kokonaan laturin molemmilta puolilta.
  2. Tarkista, onko Apple Watchin taustassa, laturissa tai magneetissa roskia tai epäpuhtauksia.
  3. Jos Apple Watchin akku on loppu, latauksen alkamisen jälkeen saattaa mennä muutama minuutti, ennen kuin vihreä salama tulee näkyviin.

Jos saat näytöllä ilmoituksen, jonka mukaan lisävarusteella lataamista ei tueta, toimi seuraavasti:

1. Poista mahdolliset muovikalvot kokonaan laturin molemmilta puolilta.
  2. Varmista, että kello asettuu oikeaan kohtaan laturin magneettien avulla.

Lue lisätietoja Apple Watchista, sen akusta ja lataamisesta