Virhe 1004 yritä myöhemmin uudelleen -viesti ladattaessa OS X Server 2.2.3 -päivitystä

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten toimia, jos Virhe 1004 yritä myöhemmin uudelleen -viesti näkyy yrittäessäsi ladata OS X Server 2.2.3 -päivitystä.

Kun yrität ladata OS X Server 2.2.3 -päivitystä Mac App Storesta, näkyviin saattaa tulla Virhe 1004 yritä myöhemmin uudelleen -viesti. Jos peruutat latauksen, näkyviin saattaa tulla viesti, jossa kerrotaan, että pyyntöä ei voitu suorittaa ja sinun pitää yrittää myöhemmin uudelleen.

Jos näin käy, asenna OS X Server 2.2.3 -päivitys seuraavasti:

1. Jos Server-ohjelma on auki, sulje se.
  2. Ctrl-osoita tai osoita hiiren kakkospainikkeella Server-ohjelman kuvaketta Ohjelmat-kansiossa.
  3. Valitse oikotievalikosta Näytä pakkauksen sisältö.
  4. Avaa näkyviin tulevasta Finder-ikkunasta Contents (Sisältö) -kansio.
  5. Anna _MASReceipt-kansion uudeksi nimeksi Old_MASReceipt.
  6. Valitse Omenavalikosta App Store.
  7. Valitse Ostokset-välilehti App Store -ikkunassa ja lataa OS X Server 2.2.3.