Tietoja OS X Mavericks 10.9.5 -päivityksestä

Tässä artikkelissa kerrotaan OS X Mavericks 10.9.5 -päivityksestä.

OS X Mavericks 10.9.5 -päivitystä suositellaan kaikille OS X Mavericks -käyttäjille.

Järjestelmän päivittäminen

1. Varmuuskopioi tietokoneesi ennen asennusta. Voit käyttää varmuuskopiointiin Time Machinea.
  2. Älä keskeytä asennusprosessia, kun järjestelmän päivitys on alkanut.
  3. Tulokset voivat olla yllättäviä, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan järjestelmäohjelmistomuutoksia tai jos käyttöjärjestelmää on muutettu jollakin muulla tavalla.
  4. Voit etsiä uudet Applen ohjelmistot (kuten tämän päivityksen) Mac App Storesta Ohjelmiston päivityksen avulla.
  5. Näyttöön voi tulla muita tietokoneellesi tarkoitettuja ohjelmistopäivityksiä, jotka pitäisi asentaa. Huomaa, että päivityksen koko voi vaihdella tietokonekohtaisesti, kun päivitys asennetaan Ohjelmiston päivitys -toiminnon avulla. Lisäksi jotkin päivitykset täytyy asentaa ennen muita.

Voit myös ladata manuaalisen päivityksen asentajan. Tämä on kätevä vaihtoehto, kun päivitettävänä on useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Itsenäisiä asentajia on saatavilla Applen tuen tiedostohauista.

Tietoja päivityksestä
OS X Mavericks 10.9.5 -päivitystä suositellaan kaikille OS X Mavericks -käyttäjille. Siinä on parannuksia Macin vakauteen, yhteensopivuuteen ja tietoturvaan. Tämä päivitys

• parantaa sellaisten VPN-yhteyksien luotettavuutta, joissa todentamiseen käytetään USB-älykorttia
  • parantaa SMB-palvelimella olevien tiedostojen käytön luotettavuutta
  • sisältää Safari 7.0.6:n.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö

Yritysasiakkaiden osalta tämä päivitys

• korjaa suurten verkkoryhmien ryhmäjäsenyyteen liittyvän ongelman, joka myös saattoi estää ylläpitäjiä suorittamasta joitakin tehtäviään
  • mahdollistaa nopeamman todennuksen verkkovierailtaessa EAP-TLS:ää käyttävissä 802.1x-verkoissa.

Suojaussisältö

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.