Puuttuvien leipätekstilaatikoiden lisääminen iBooks Authorissa

Jos olet poistanut leipätekstilaatikot iBooks Authorissa, voit yrittää lisätä asettelun uudelleen tai lisätä uuden leipätekstilaatikon.

Jos leipätekstilaatikko puuttuu sivulta, voit yrittää asetella käsittelemäsi kappaleen tai osion uudelleen.

1. Varmista, että sivut näkyvät miniatyyrinä. Jos ne on kätketty, valitse Sisältö > Sivut miniatyyrinä.
  2. Ctrl-osoita sivun miniatyyriä ja valitse Asettele kappale uudelleen tai Asettele osio uudelleen.

Jos leipätekstilaatikko puuttuu asettelusta, voit lisätä uuden leipätekstilaatikon.

1. Valitse Sisältö > Näytä asettelut.
  2. Valitse käsittelemäsi sivun asettelu.
  3. Osoita Tekstilaatikko-kohtaa ja muuta sen kokoa sivulla kahvojen avulla. Jos haluat muuttaa leipätekstin ulkoasua, voit muuttaa asetuksia Asettelu-inspektorin ja Teksti-inspektorin avulla.
  4. Valitse Asettelu-inspektorissa Muokattavissa asettelua käyttävillä sivuilla ja valitse sitten Tunniste-valikosta leipäteksti.
    Asettelu-inspektori iBooks Authorissa
  5. Lisää asettelu sivulle ctrl-osoittamalla miniatyyriä ja valitsemalla Asettele uudelleen.