Tietoja OS X Mavericks 10.9.4 -päivityksestä

Tässä artikkelissa kerrotaan OS X Mavericks 10.9.4 -päivityksestä.

Järjestelmän päivittäminen

1. Varmuuskopioi tietokoneesi ennen asennusta. Voit käyttää varmuuskopiointiin Time Machinea.
  2. Älä keskeytä asennusta, kun järjestelmän päivitys on alkanut.
  3. Tulokset saattavat olla yllättäviä, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan järjestelmäohjelmistomuutoksia tai jos käyttöjärjestelmää on muutettu jollakin muulla tavalla.
  4. Valitsemalla Omenavalikosta () Ohjelmiston päivitys voit tarkistaa Mac App Storesta uusimmat Apple-ohjelmistot, kuten tämän päivityksen.
  5. Näyttöön saattaa tulla muita tietokoneellesi tarkoitettuja ohjelmistopäivityksiä, jotka pitää asentaa. Huomaa, että päivityksen koko voi vaihdella tietokonekohtaisesti, kun päivitys asennetaan Ohjelmiston päivitys -toiminnon avulla. Lisäksi jotkin päivitykset täytyy asentaa ennen muita.

Voit myös ladata manuaalisen päivityksen asentajan. Tämä on kätevä vaihtoehto, kun päivitettävänä on useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Itsenäisiä asentajia on saatavilla Applen tukisivustolta

Tietoja päivityksestä

OS X Mavericks 10.9.4 -päivitystä suositellaan kaikille OS X Mavericks -käyttäjille. Siinä on parannuksia Macin vakauteen, yhteensopivuuteen ja tietoturvaan.

Tämä päivitys

• korjaa ongelman, joka esti joitakin Maceja muodostamatta automaattisesti yhteyttä tunnettuihin Wi-Fi-verkkoihin
  • korjaa ongelman, joka sai taustan tai Applen logon näkymään virheellisesti käynnistyksen yhteydessä
  • parantaa nukkumistilasta heräämisen luotettavuutta
  • sisältää Safari 7.0.5:n.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Tärkeää: Kolmansien osapuolien Web-sivustoja ja tuotteita koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue kyseisiä kolmansia osapuolia, Web-sivustoja tai tuotteita. Apple ei vastaa kolmansien osapuolien Web-sivustojen sisältämistä tiedoista tai tuotteista eikä niiden toiminnallisuudesta tai käytöstä. Apple on antanut nämä tiedot vain käyttäjän avuksi. Apple ei ole testannut sivustojen sisältämiä tietoja eikä anna mitään takuita tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Kaikkien Internetistä löytyvien tietojen ja tuotteiden käyttöön liittyy riskejä, eikä Apple vastaa niistä. Käyttäjien tulee tiedostaa, että kolmansien osapuolien sivustot ovat Applesta riippumattomia eikä Apple voi vaikuttaa kyseisten sivustojen sisältöön. Lisätietoja saa ottamalla yhteyttä toimittajaan.