AppleCare Technician Training -koulutus järjestetään nyt ATLAS-järjestelmässä

AppleCare Technician Training -koulutus järjestetään nyt ATLAS-järjestelmässä (Apple Technical Learning Administration System).  Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit tarkistaa, onko sinulla käyttöoikeudet ATLAS-järjestelmään AppleCare Technician Training -kursseja varten. Jos sinulla ei vielä ole käyttöoikeuksia, tästä artikkelista saat ohjeet niiden hankkimiseen.

ATLAS-järjestelmän käyttöoikeuksien tarkistaminen

1. Avaa atlaslms.apple.com ja kirjaudu Apple ID:lläsi.
  2. Jos näet oheisen kaltaisen sivun, sinulla on jo käyttöoikeudet.

ATLAS-järjestelmän käyttöoikeuksien pyyntö

Jos et pääse ATLAS-järjestelmään Apple ID:lläsi, käy Apple Professional Support Enrollment -sivulla ja rekisteröi tai rekisteröi uudelleen AppleCare-tukituote.  Tarvitset seuraavat tiedot:

• Etunimi.
  • Sukunimi.
  • Sähköpostiosoite.
  • Apple ID, jolla kirjaudut ATLAS-järjestelmään.
    • iCloudin (eikä myöskään .Macin tai MobileMen) Apple ID:eitä ei tueta ATLAS-järjestelmässä. Anna toinen Apple ID tai luo uusi siirtymällä osoitteeseen https://certifications.apple.com ja valitsemalla vasemmasta alakulmasta Create an Apple ID (Luo Apple ID).1
  • AppleCare Technician Training -asiakkaiden täytyy antaa rekisteröitymisnumero (löytyy pakkauksessa olevasta aloitusvihkosesta), Applen myyntitilausnumero, verkkotilausnumero tai ostotilausnumero, jolla AppleCare Technician Training -koulutus on ostettu.

Kun käyttöoikeudet on vahvistettu, saat sähköpostiviestin AppleCare-sopimustukitiimiltä.

Kysymykset ATLAS-järjestelmän sisällöstä

Jos sinulla on ATLAS-järjestelmän käyttöoikeudet, mutta haluat kysyä jotakin koulutuksen sisällöstä, lähetä sähköpostia osoitteeseen svc.trng@apple.com.

1 Jos sinulla on .Me-, .Mac- tai .iCloud-tili, joka on linkitetty olemassa olevaan Tech ID:hen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen certifications@apple.com ja pyytää Tech ID:si siirtämistä uuteen Apple ID:hen.