Tietoja Thunderbolt-näytön laiteohjelmistopäivitys 1.2:sta

Thunderbolt-näytön laiteohjelmistopäivitys 1.2 parantaa luotettavuutta liitettäessä laitteita Apple Thunderbolt -näyttöön. Lisäksi päivitys ratkaisee harvinaisen ongelman, joka saattaa aiheuttaa näytön pimenemisen.

Päivitys on tarkoitettu vain Apple Thunderbolt -näytölle (27-tuumainen). Vaatimukset päivityksen asentamiseen:

• Tietokoneessa tulee olla OS X Mavericks 10.9.4 tai uudempi.
  • Thunderbolt-näytön tulee olla liitetty suoraan tietokoneen Thunderbolt-porttiin tai toisessa Thunderbolt-näytössä olevaan porttiin käyttämällä näytön kiinteää kaapelia.
  • Päivityksen aikana voi olla liitettynä enintään kaksi Thunderbolt-näyttöä.
  • Jos käytät päivittämiseen MacBook Airia tai MacBook Prota, kannen täytyy olla auki. Päivitys ei asennu suljetun näytön tilassa.
  • Tietokoneen täytyy olla kytkettynä verkkovirtaan.

Jos jokin näistä vaatimuksista ei täyty, näyttöön pitäisi tulla viesti, jossa kerrotaan, mitä tulee korjata. Kun tietokone käynnistyy uudelleen, näyttö on harmaana ja siinä on tilapalkki. Jos käytössä on useita näyttöjä, vain yhdessä näkyy kuva ja tilapalkki. Mitä useampia näyttöjä päivität, sitä pidempään päivitys kestää. Se voi kestää useita minuutteja. Jos päivität ensisijaisen näytön, se saattaa olla pimeänä minuutin ajan, ennen kuin päivityksen tilapalkki tulee näkyviin.

Tärkeää: älä irrota tai sammuta tietokonetta tai näyttöä päivityksen aikana.

Näin selvität, onnistuiko päivitys

1. Valitse Omenavalikosta () Tietoja tästä Macista.
  2. Valitse Lisätietoja ja osoita sitten Järjestelmäraportti.
  3. Osoita vasemmalla olevassa luettelossa Thunderbolt ja etsi Thunderbolt-näyttö-osio. Päivityksen jälkeen laiteohjelmistoversion pitäisi olla 26.2 ja portin mikrolaiteohjelmistoversion pitäisi olla 2.0.7.