iCloud-avainnipun tekstiviestejä tukevat maat ja alueet

Jos et käytä kaksiosaista todennusta, ota selvää, miten voit ottaa iCloud-avainnipun käyttöön tekstiviestillä. Jos maatasi tai aluettasi ei ole luettelossa, voit ottaa iCloud-avainnipun käyttöön ilman tekstiviestejä tukevaa puhelinnumeroa.

Jos Apple ID:si on suojattu kaksiosaisella todennuksella, et tarvitse erillistä tekstiviestivahvistusnumeroa iCloud-avainnippua varten.

• Napauta iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Asetukset > [nimesi] ja sitten Salasana ja suojaus.

• Valitse Macissa Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset. Klikkaa Apple ID:tä ja klikkaa sitten sivupalkissa Salasana ja suojaus. Jos käytät macOS Mojavea tai tätä vanhempaa versiota, klikkaa iCloud. Klikkaa sitten Tilin tiedot -vaihtoehtoa.

Jos kaksiosainen todennus on käytössä, tämän artikkelin ohjeita ei voi soveltaa. Lue lisätietoja iCloud-avainnipusta.

iCloud-avainnipun tekstiviestejä tukevat maat ja alueet

• Albania

• Algeria

• Armenia

• Angola

• Anguilla

• Antigua ja Barbuda

• Argentiina

• Australia

• Itävalta

• Bahamasaaret

• Bahrain

• Barbados

• Belgia

• Bolivia

• Botswana

• Brasilia

• Brittiläiset Neitsytsaaret

• Bulgaria

• Kamerun

• Kanada

• Caymansaaret

• Keski-Afrikan tasavalta

• Tšad

• Chagossaaret

• Chile

• Kiina, Manner-

• Kolumbia

• Costa Rica

• Kroatia

• Kypros

• Tšekin tasavalta

• Tanska

• Dominica

• Dominikaaninen tasavalta

• Ecuador

• Egypti

• El Salvador

• Viro

• Eswatini

• Fidži

• Suomi

• Ranska

• Gambia

• Saksa

• Ghana

• Kreikka

• Grenada

• Guam

• Guatemala

• Guinea

• Guinea-Bissau

• Guyana

• Honduras

• Hongkong

• Unkari

• Islanti

• Intia

• Indonesia

• Irlanti

• Israel

• Italia

• Norsunluurannikko

• Jamaika

• Japani

• Jordania

• Kazakstan

• Kenia

• Kuwait

• Laos

• Latvia

• Libanon

• Liechtenstein

• Liettua

• Luxemburg

• Macao

• Pohjois-Makedonia

• Madagaskar

• Malesia

• Mali

• Malta

• Martinique

• Mauritius

• Meksiko

• Moldova

• Montserrat

• Marokko

• Namibia

• Alankomaat

• Uusi-Seelanti

• Niger

• Nigeria

• Norja

• Nicaragua

• Oman

• Pakistan

• Palau

• Panama

• Paraguay

• Peru

• Filippiinit

• Puola

• Portugali

• Puerto Rico

• Qatar

• Réunion

• Kongon tasavalta

• Romania

• Venäjä

• São Tomé ja Príncipe

• Saudi-Arabia

• Senegal

• Seychellit

• Sierra Leone

• Singapore

• Slovakia

• Slovenia

• Etelä-Afrikka

• Etelä-Korea

• Espanja

• Sri Lanka

• Suriname

• Ruotsi

• Sveitsi

• Saint Kitts

• Saint Lucia

• Saint Vincent ja Grenadiinit

• Taiwan

• Tansania

• Thaimaa

• Trinidad ja Tobago

• Tunisia

• Turkki

• Turks- ja Caicossaaret

• Uganda

• Ukraina

• Yhdistyneet arabiemiirikunnat

• Iso-Britannia

• Yhdysvallat

• Yhdysvaltain pienet erillissaaret

• Uruguay

• Venezuela

• Vietnam

• Jemen

• Zimbabwe

iCloud-avainnipun käyttöönotto ilman tekstiviestejä tukevaa puhelinnumeroa

Jos maatasi tai aluettasi ei ole yllä olevassa luettelossa, tekstiviestivahvistus ei ole käytettävissä maassasi tai alueellasi. Voit silti käyttää iCloud-avainnippua noudattamalla seuraavia ohjeita:

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse Asetukset > [nimesi] > iCloud ja napauta Avainnippu.

2. Kirjoita Apple ID:si salasana.

3. Kun sinulta kysytään, haluatko käyttää laitteesi pääsykoodia iCloud-suojakoodina, napauta Luo toinen koodi.

4. Valitse Lisävalinnat ja valitse sitten toinen seuraavista vaihtoehdoista:

• Hanki satunnainen suojakoodi.

• Älä luo suojakoodia. Jos et luo iCloud-suojakoodia, iCloud-avainnippu tallennetaan Applen palvelimien sijaan paikallisesti laitteeseesi ja päivitetään vain hyväksyttyjen laitteiden kesken.

5. Suorita iCloud-avainnipun käyttöönotto näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Mac

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Apple ID. Jos käytät macOS Mojavea tai sitä aiempaa, sinun ei tarvitse klikata Apple ID:tä.

2. Klikkaa iCloud ja valitse sitten Avainnippu.

3. Kirjoita Apple ID:si salasana.

4. Klikkaa Lisävalinnat ja valitse sitten toinen seuraavista vaihtoehdoista:

• Hanki satunnainen suojakoodi.

• Älä luo suojakoodia. Jos et luo iCloud-suojakoodia, iCloud-avainnippu tallennetaan Applen palvelimien sijaan paikallisesti Maciisi ja päivitetään vain hyväksyttyjen laitteiden kesken.

5. Suorita iCloud-avainnipun käyttöönotto näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.