iOS 7: Mitä ominaisuuksia eri iPhone-, iPad- ja iPod touch -malleissa tuetaan?

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä iOS 7:n ominaisuuksia laitteessasi tuetaan.

iOS 7:n toiminnot ja ominaisuudet vaihtelevat laitekohtaisesti, ja jotkin toiminnot ovat käytettävissä vain joissakin laitteissa ja malleissa.

Ohjauskeskus
Ilmoituskeskus ✓
Moniajo
Kamera: panoraama ja reaaliaikaiset suodattimet    ✓ 1
Kamera: 3x videozoomaus
Kamera: sarjakuvaustila ja hidastettu video
Kuvat: suodattimet ✓  ✓   ✓
AirDrop     ✓
Safari
iTunes Radio2
Siri3
App Store
Etsi iPhoneni
FaceTime-äänipuhelut4
Kartat: yötila
Kartat: käännös käännökseltä etenevät kävelyreittiohjeet
Touch ID
10-näppäiminen kiinankielinen näppäimistö5
10-näppäiminen koreankielinen näppäimistö5

Huomautuksia:

1. Panoraama ei ole käytettävissä iPod touchissa (5. sukupolvi, 16 Gt:n malli).
  2. iTunes Radio ei ole käytettävissä joissakin maissa.
  3. Siri vaatii Internet-yhteyden. Siri ei ole saatavilla kaikilla kielillä ja alueilla, ja ominaisuudet voivat vaihdella aluekohtaisesti. Mobiilidatan käytöstä voidaan periä maksu.
  4. FaceTime-äänipuhelut eivät ole käytettävissä laitteissa, jotka on ostettu tai joita käytetään eräissä maissa, kuten Kiinassa. Operaattori voi veloittaa datan käytöstä.
  5. 10-näppäiminen kiinankielinen näppäimistö on käytettävissä Kiinassa, Hongkongissa ja Macaossa myydyissä laitteissa. 10-näppäiminen koreankielinen näppäimistö on käytettävissä Etelä-Koreassa myydyissä laitteissa.

Ohjauskeskus
Ilmoituskeskus
Moniajo  ✓
Kamera: 3x videozoomaus
Kuvat: suodattimet
AirDrop
Safari
iTunes Radio1
Siri2
App Store
Etsi iPhoneni
FaceTime-äänipuhelut3
Kartat: yötila 4 4 4 4 4 4
Kartat: käännös käännökseltä etenevät kävelyreittiohjeet   4 4 4 4 4

Huomautuksia:

1. iTunes Radio ei ole käytettävissä joissakin maissa.
  2. Siri vaatii Internet-yhteyden. Siri ei ole saatavilla kaikilla kielillä ja alueilla, ja ominaisuudet voivat vaihdella aluekohtaisesti. Mobiilidatan käytöstä voidaan periä maksu.
  3. FaceTime-äänipuhelut eivät ole käytettävissä laitteissa, jotka on ostettu tai joita käytetään eräissä maissa, kuten Kiinassa. Operaattori voi veloittaa datan käytöstä.
  4. Yötila ja käännös käännökseltä etenevät kävelyreittiohjeet ovat käytettävissä vain iPad-malleissa, jotka tukevat mobiilidataa.
  5. 10-näppäiminen kiinankielinen näppäimistö on käytettävissä Kiinassa, Hongkongissa ja Macaossa myydyissä laitteissa. 10-näppäiminen koreankielinen näppäimistö on käytettävissä Etelä-Koreassa myydyissä laitteissa.

iOS-laitteiden muut toiminnot ja ominaisuudet on lueteltu iOS 7 -ohjelmistopäivitys- ja Toimintojen saatavuus -sivuilla.

iOS 7 ei ole saatavilla iPhone 3GS:ään ja aiempiin, iPod touchiin (4. sukupolvi) ja aiempiin eikä iPadiin (1. sukupolvi).