iWork for iCloudin beta-versio: Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tässä artikkelissa on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin iWork for iCloudin beta-versiosta.

Mikä on iWorkin iCloud-betaversio?

iWorkin iCloud-versio on verkko-ohjelmapaketti, jonka avulla on vaivatonta luoda ja muokata upeita Pages-dokumentteja, Numbers-laskentataulukoita ja Keynote-esityksiä käyttämällä selainta Macissa tai Windows-tietokoneessa.

Miten voin käyttää iWorkin iCloud-betaversiota?

Kaikki iCloud-tilin haltijat voivat käyttää iWorkin iCloud-version ohjelmia iCloud.comissa.iWorkin iCloud-betaversio on käytettävissä vain englanninkielisenä (Yhdysvallat).

Tarvitsenko iWorkin iOS- tai Mac-version, jotta voin käyttää iWorkin iCloud-betaversiota?

Et. Siirry iCloud.comiin ja kirjaudu iCloud-tilillesi, niin voit aloittaa iWorkin iCloud-betaversion käytön.

Mitä eroa on iWorkin Mac-versiolla ja iWorkin iCloud-betaversiolla?

iWorkin Mac-versio tarjoaa parhaan työpöytäkokemuksen, sillä se on suunniteltu hyödyntämään Macin laitteisto-ominaisuudet ja OS X -käyttöjärjestelmä. iWorkin iCloud-versio on puolestaan suunniteltu tarjoamaan paras käyttökokemus Internetissä.

Miten iWorkin iCloud-betaversio toimii iCloud Driven kanssa?

iCloud Drive pitää iWork-dokumenttisi tallessa ja ajan tasalla iWork-ohjelmissa Macissasi, iPhonessasi, iPadissasi ja iPod touchissasi. iWorkin iCloud-betaversion avulla näitä dokumentteja voi luoda, käyttää ja muokata selaimessa Macissa tai Windows-tietokoneessa. Lue, miten voit avata iWork-tiedostoja iWorkin iCloud-betaversiossa. Lue myös, miten voit käyttää iWorkia iCloud Driven kanssa.

Mitkä ovat iWorkin iCloud-betaversion järjestelmävaatimukset?

iWorkin iCloud-betaversio on käytettävissä vain englanninkielisenä (Yhdysvallat). Se vaatii iCloud-tilin, Internet-yhteyden sekä tietokoneen, jossa on tuettu käyttöjärjestelmä ja selain. iCloud-tilin käyttöönottoon tarvitaan tuettu iOS-laite tai Mac.

Miten turvassa dokumenttini ovat iWorkin iCloud-betaversiossa?

Tietosi ovat turvassa iCloudissa. Tiedot siirretään Internetissä salatussa muodossa ja ne tallennetaan palvelimelle salattuna. Lisäksi todentamiseen käytetään suojaustunnuksia. Näin ollen dokumenttisi on suojattu, kun niitä lähetetään laitteisiisi ja kun ne on tallennettu pilveen. iCloudissa käytetään vähintään 128-bittistä AES-salausta (samaa käyttävät myös merkittävät rahoituslaitokset), eikä salausavaimia milloinkaan luovuteta kolmansille osapuolille.

Kuinka paljon ilmaista tallennustilaa iWorkin iCloud-betaversiossa on?

iCloud-tili sisältää viisi gigatavua ilmaista tallennustilaa Mailille, iCloud Drivelle (mukaan lukien iWorkin iCloud-betaversiolle) ja iCloud-varmuuskopiolle. Ostetut musiikkikappaleet, ohjelmat, kirjat ja TV-ohjelmat sekä kuvavirta eivät vähennä viiden gigatavun ilmaista tallennustilaa. Voit myös ostaa lisää tallennustilaa vuosimaksusta.

Toimiiko iWorkin iCloud-betaversio iOS-laitteissa tai muissa mobiilikäyttöjärjestelmissä?

iWorkin iCloud-betaversio vaatii Macin tai Windows-tietokoneen, jossa on tuettu käyttöjärjestelmä ja selain. iWorkin iCloud-betaversio ei ole käytettävissä mobiiliselaimissa. Voit kuitenkin ladata iWorkin iOS-version App Storesta.

Tärkeää: Muita kuin Applen valmistamia tuotteita koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue kyseisiä tuotteita. Lisätietoja tuotteista saa ottamalla yhteyttä niiden toimittajaan.