Viestit: Tietoja rekisteröitymistoimenpiteistä

Viestit-ohjelma tarvitsee joskus lisätietoja, jotta iMessage-rekisteröityminen voidaan viimeistellä. Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä tehdä, jos sinulta pyydetään lisätoimenpiteitä rekisteröityessäsi.

Kun avaat Viestit-ohjelman ja kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa, näkyviin voi tulla valintaikkuna, jossa on asiakaskoodi. Valintaikkunassa pyydetään toimenpiteitä, jotta Apple-tunnuksesi voidaan vahvistaa.

Jos tämä on uusi Apple-tunnus, sinun ei tarvitse luoda toista. Jos haluat käyttää tätä Apple-tunnusta ohjelman iMessage kanssa, ota yhteyttä iMessage-tukeen ja ilmoita seuraava koodi.

Apple-tunnustasi ei voida käyttää iMessage-ohjelman asettamiseen tällä hetkellä. Jos tämä on uusi Apple-tunnus, sinun ei tarvitse luoda toista. Jos haluat käyttää tätä Apple-tunnusta ohjelman iMessage kanssa, ota yhteyttä iMessage-tukeen ja ilmoita seuraava koodi.

1. Valitse valintaikkunasta Ota yhteyttä tukeen. Sinut ohjataan verkkosivulle, jossa on maasi tukipuhelinnumero.
  2. Soita maasi tukipuhelinnumeroon. Puhelun aikana AppleCare pyytää sinulta asiakaskoodia.
  3. Kun tilisi on vahvistettu, kirjaudu takaisin Viestit-ohjelmaan samalla Apple-tunnuksella ja -salasanalla.