Apple Configurator: Käyttäjän asentamien ohjelmien säilyttäminen päivitettäessä asetuksia käyttäjälle annettuun laitteeseen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten käyttäjän asentamat ohjelmat voidaan säilyttää, kun käyttäjä on ottanut käyttöön Apple Configuratorin valvomab laitteen.

Kun valvottu laite yhdistetään Apple Configuratoriin, käyttäjän laitteeseen asentamat ohjelmat poistetaan oletusarvoisesti.

Apple Configurator 1.1:ssä tai uudemmassa tätä asetusta voi muuttaa Apple Configurator -valikon Preferences (Asetukset) -kohdasta.