Time Machine -varmuuskopioiden siirtäminen AirPort Time Capsulesta toiseen

Lue ohjeet siihen, miten voit siirtää nykyisiä Time Machine -varmuuskopioita yhdestä AirPort Time Capsulesta toiseen ja miten voit ottaa varmuuskopioita säännöllisesti uuteen AirPort Time Capsuleesi.

Voit kopioida varmuuskopioita AirPort Time Capsule -tukiasemasta toiseen alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Yhdistä AirPort Time Capsule -tukiasemat

1. Liitä Ethernet-kaapeli Macista alkuperäisen AirPort Time Capsulen LAN-liitäntäänLAN-liitäntä.

2. Liitä toinen Ethernet-kaapeli alkuperäisen AirPort Time Capsulen LAN-portista uuden AirPort Time Capsulen LAN-porttiin.

Huomautus: Jätä internet-yhteyden kaapeli vielä kiinni alkuperäisen AirPort Time Capsulen WAN-porttiin tässä vaiheessa. Älä liitä Ethernet-kaapelia vielä uuden AirPort Time Capsulen WAN-liitäntäänWAN-liitäntä.

Lopeta varmuuskopiointi alkuperäiseen AirPort Time Capsuleen

Ennen kuin voit kopioida tiedostoja yhdestä AirPort Time Capsulesta toiseen, sinun täytyy poistaa Time Machine käytöstä kaikissa Maceissa, jotka varmuuskopioivat siihen.

1. Avaa Macisi ja valitse Omenavalikosta Järjestelmäasetukset.

2. Klikkaa Järjestelmäasetukset-ikkunassa olevaa Time Machine -kuvaketta.

3. Liu’uta Time Machine -kytkin pois päältä -asentoon.

Kopioi varmuuskopiot uuteen AirPort Time Capsuleen

1. Avaa uusi Finder-ikkuna.

2. Valitse alkuperäinen AirPort Time Capsule Finderin sivupalkista.

3. Klikkaa Yhdistä-painiketta Finder-ikkunassa ja anna sitten AirPort Time Capsulen salasana.

4. Tuo alkuperäinen AirPort Time Capsule -taltio näkyviin Finderissa kaksoisklikkaamalla sitä.

5. Avaa uusi Finder-ikkuna.

6. Valitse uusi AirPort Time Capsule Finderin sivupalkista.

7. Klikkaa Yhdistä-painiketta Finder-ikkunassa ja anna sitten AirPort Time Capsulen salasana.

8. Tuo uusi AirPort Time Capsule -taltio näkyviin Finderissa kaksoisklikkaamalla sitä.

9. Vedä Finderissa varmuuskopiolevytiedosto alkuperäisestä AirPort Time Capsulesta uuteen AirPort Time Capsuleen.

Järjestelmä kopioi nyt Time Machine -varmuuskopiotiedostosi. Kopioinnin kesto riippuu siitä, kuinka suuri varmuuskopiosi on. Jos molempia tukiasemia ei näy sivupalkissa, valitse Finder > Asetukset… > Sivupalkki ja varmista, että Käytössä olevat palvelimet- ja Bonjour-tietokoneet-kohdat ovat valittuina.

Määritä uusi AirPort Time Capsule

Kun kopiointi on suoritettu, määritä uusi AirPort Time Capsule Kun määrität uutta AirPort Time Capsulea, sinun täytyy ehkä vaihtaa internet-yhteyden kaapeli alkuperäisen AirPort Time Capsulen WAN-liitännästäWAN-liitäntä uuden AirPort Time Capsulen WAN-liitäntäänWAN-liitäntä. Lisätietoja AirPort Time Capsulen käyttöönotosta on sen mukana toimitetuissa ohjeissa.

Aloita varmuuskopiointi uuteen AirPort Time Capsuleen

Kun olet valmis aloittamaan varmuuskopioinnin uuteen AirPort Time Capsuleen, toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti.

1. Valitse Omenavalikosta Järjestelmäasetukset.

2. Klikkaa Järjestelmäasetukset-ikkunassa olevaa Time Machine -kuvaketta.

3. Klikkaa Valitse varmuuskopiolevy -painiketta.

4. Valitse uusi AirPort Time Capsule avautuvasta taulusta ja klikkaa sitten Käytä levyä.

5. Varmista, että Time Machine -kytkin on päällä-asennossa.

6. Sulje Järjestelmäasetukset-ikkuna.

Varmuuskopiot tallennetaan nyt uuteen AirPort Time Capsuleen.

Lisätietoja

Tämä resurssi sisältää myös tietoja Time Machinesta ja varmuuskopioista.