iBooks Author: Tietoja Keynote-widgetistä

iBooks Authorissa voi käyttää Keynote-esitystä, mukaan lukien tuettuja siirroksia ja koonnoksia.

Jos olet jo luonut esityksen Keynoten avulla, voit vetää ja pudottaa kyseisen tiedoston Keynote-widgettiin iBooks Authorissa.

Huomautus: Keynote 6.0:ssa tai uudemmassa luodun Keynote-tiedoston lisääminen edellyttää, että Maciin on asennettu Keynoten uusin versio.

Siirrokset ja koonnokset

Seuraavat siirrokset ja koonnokset toimivat Keynote-widgetin kanssa:

• Siirrokset
    • Taikaliike
    • Kuutio
    • Hajonta
    • Pudota
    • Käännä
    • Taita
    • Iiris
    • Liikehäivytys
    • Sisäänmeno
    • Sivun kääntö
    • Käännös
    • Työnnä
    • Näytä
    • Skaalaa
    • Kieputa
    • Kierre
    • Pyyhkäisy
  • Koonnokset
    • Ilmesty tai katoa
    • Kuutio
    • Hajonta
    • Pudota
    • Sisäänmeno/ulostulo
    • Käännös
    • Skaalaa
    • Kieputa

Siirrokset ja koonnokset, joita ei tueta, korvataan hajonnalla.

Interaktiiviset kaaviot

Keynote 6.0:sta tai uudemmasta peräisin olevia interaktiivisia kaavioita ei tueta. Jätä ne pois Keynote-tiedostoista, joita aiot käyttää iBooks Authorissa.

Itsetoistuvat ja nauhoitetut esitykset

Itsetoistuvat ja nauhoitetut esitykset, joissa on kertojan ääni, eivät ehkä toimi odotetulla tavalla. Lukijat voivat tarkastella esitystäsi ja siirtyä siinä eteenpäin manuaalisesti, mutta nauhoitettua kertojan ääntä ja ajoituksia ei ole käytettävissä.

Jos sinulla on maksullinen kirjatili ja haluat käyttää DRM-suojausta kirjassasi, Keynote-widgetteihin sisältyvä ääni ja videokuva DRM-suojataan, kun kirjasi ladataan iBooks Storesta.

Lisätietoja

• Keynote-tiedostot voivat sisältää mediaa (kuten kuvia, videota ja ääntä), mutta älä käytä Keynote-tiedostoa, jos haluat vain lisätä mediasisältöä kirjaasi. Käytä sen sijaan mediawidgettiä tai vedä mediaa suoraan kirjan sivulle. Lue lisätietoja mediatiedostojen käyttämisestä iBooks Authorissa.
  • Jos luot kirjaa Macille tai iPadille, jossa on Retina-näyttö, aseta Keynoten dian kooksi 2048 x 1536. Jos luot kirjaa iPadille, jossa ei ole Retina-näyttöä, käytä Keynoten oletusarvoista dian kokoa (1024 x 768). Lue ohjeet kirjan optimointiin eri laitteille.