Tietoja iPhonen, iPadin ja iPod touchin Käyttöapu-pikakomennosta

Ota selvää, miten voit lisätä muun muassa VoiceOverin, AssistiveTouchin ja Ohjatun käytön Ohjauskeskukseen käytön helpottamiseksi. Lue myös, miten saat kolmoisklikkauksella käyttöösi usein tarvitsemasi käyttöapuominaisuudet.

Sivu- tai yläpainikkeen käyttäminen

Jos laitteessa ei ole Koti-painiketta, siinä on joko sivupainike tai yläpainike.

• Käyttöapu-oikotien ottaminen käyttöön: valitse Asetukset Käyttöapu Käyttöapu-oikotie ja valitse sitten eniten käyttämäsi ominaisuudet.

• Käyttöapu-oikotien käyttäminen: paina sivu- tai yläpainiketta kolme kertaa.

• Sivu- tai yläpainikkeen kaksois- tai kolmoispainamisen nopeuden hidastaminen: valitse Asetukset Käyttöapu Sivupainike [tai Yläpainike] ja muuta asetusta.

Koti-painikkeen käyttäminen

• Käyttöapu-oikotien ottaminen käyttöön: valitse Asetukset Käyttöapu Käyttöapu-oikotie ja valitse sitten eniten käyttämäsi ominaisuudet.

• Käyttöapu-pikakomennon käyttäminen: klikkaa Koti-painiketta kolme kertaa.

• Koti-painikkeen kaksois- tai kolmoisklikkauksen nopeuden hidastaminen: valitse Asetukset Käyttöapu Koti-painike ja muuta sitten asetusta.

Ohjauskeskuksen käyttäminen

• Ohjauskeskuksen muokkaaminen: valitse Asetukset Ohjauskeskus ja napauta sitten Lisää-painikettaLisää-kuvake käyttöapuominaisuuksien (kuten Käyttöavun oikotiet, Suurennuslasi, Kuulolaitteet ja Ohjattu käyttö) vieressä.

• Käyttöapuominaisuuden ottaminen käyttöön Ohjauskeskuksesta: avaa Ohjauskeskus ja napauta sitten käyttöapuominaisuutta.