iCloudin järjestelmävaatimukset

Tässä artikkelissa ovat iCloudin suositellut järjestelmävaatimukset ja järjestelmän vähimmäisvaatimukset.

Suositellut järjestelmävaatimukset

iCloud vaatii Apple ID:n, aktiivisen Internet-yhteyden ja ajantasaisen ohjelmiston. Kun alla olevat suositellut järjestelmävaatimukset täyttyvät, voit hyödyntää uusimpia iCloud-ominaisuuksia. Näin käyttökokemus on mahdollisimman hyvä. Näet ominaisuuksien vähimmäisvaatimukset sivun lopussa olevasta vähimmäisvaatimustaulukosta.

iPhone, iPad ja iPod touch:

• iOS 8.1
  • iWorkin iOS-versio (Pages 2.5, Numbers 2.5 ja Keynote 2.5)1.

Mac

• OS X Yosemite 10.10
  • iTunes 12 tai uudempi
  • iPhoto '11 versio 9.6 tai Aperture 3.6
  • Safari 8 tai uudempi, Firefox 22 tai uudempi tai Google Chrome 28 tai uudempi
  • iWorkin Mac-versio (Pages 5.5, Numbers 3.5 ja Keynote 6.5)1.

Windows-tietokone:

• Microsoft Windows 7 tai uudempi
  • iCloudin Windows-versio 4.0
  • iTunes 12 tai uudempi
  • Outlook 2007 tai uudempi2
  • Internet Explorer 10 tai uudempi, Firefox 22 tai uudempi tai Google Chrome 28 tai uudempi (vain työpöytätila).

Apple TV:

• Apple TV:n ohjelmistoversio 7.0.

Järjestelmän vähimmäisvaatimukset eri ominaisuuksien osalta

iCloudin käyttöön vaaditaan iPhone 3GS:ssä, iPod touchissa (3. sukupolvi), iPadissa tai iPad minissä vähintään iOS 5 ja Macissa vähintään OS X Lion 10.7.5.

Tästä taulukosta voit tarkistaa iCloud-ominaisuuksien erityisvaatimukset.

iCloud-ominaisuus Vähimmäisvaatimukset
iOS OS X Windows Apple TV
Takaisin omaan Maciin OS X Lion 10.7.5
Varmuuskopiointi ja palautus iOS 5
Kirjanmerkit iOS 5
  • OS X Lion 10.7.5
  • Safari 5.1.1
  • Windows 7 tai
    Windows 8
  • iCloud-ohjauspaneeli 3.1
  • Internet Explorer 9
  • Firefox 22
  • Google Chrome 28 (vain työpöytätila)
Kalenteri, Yhteystiedot, Mail iOS 5 OS X Lion 10.7.5
  • Windows 7 tai Windows 8
  • iCloud-ohjauspaneeli 3.1
  • Outlook 20072 tai ajan tasalla oleva selain
Mail Drop (liitteiden lähettämiseen)

OS X Yosemite (Mail-ohjelmaa varten) tai iCloud.com/mail käytettynä ajan tasalla olevasta selaimesta (Safari 7.2:ta tai uudempaa voi käyttää pakettien, kuten iWork-tiedostojen, lähettämiseen)

• Windows 7 tai Windows 8
  • iCloud.com/mail käytettynä ajan tasalla olevasta selaimesta
Dokumentit-pilvi
  • iOS 5
  • iWorkin iOS-versio (Pages 1.5, Numbers 1.5 ja Keynote 1.5)
  • OS X Lion 10.7.5
  • iWork '09 (Pages 4.2, Numbers 2.2 ja Keynote 5.2)
Perhejako iOS 8
  • OS X Yosemite
  • iTunes 12
  • iCloudin Windows-versio 4.0
  • iTunes 12
Apple TV:n ohjelmistoversio 7.0
Etsi ystäväni
  • iOS 5
  • iOS 6 (sijaintiin perustuvia ilmoituksia varten)
  • iOS 8 (perhejakoa varten)
Etsi iPhoneni
  • iOS 5
  • iOS 6 (kadonnut-tilaa varten)
  • iOS 7 (aktivointilukitusta varten)
  • OS X Lion 10.7.5
  • (Kadonnut-tila ja aktivointilukitus eivät ole käytettävissä OS X:ssä)
Etsi iPhoneni -ohjelma

iOS 8

iCloud Drive iOS 8 OS X Yosemite
  • Windows 7 tai
    Windows 8
  • iCloudin Windows-versio 4.0
iCloud-kuvajako iOS 7
  • OS X Mavericks 10.9
  • iPhoto '11 versio 9.5 tai Aperture 3.5
  • Windows 7 tai
    Windows 8
  • iCloud-ohjauspaneeli 3.1
Apple TV:n ohjelmistoversio 5.3
iCloud-kuvakirjaston beta-versio iOS 8.1
Oma kuvavirta iOS 5.1
  • OS X Lion 10.7.5
  • iPhoto '11 (9.2.2) tai Aperture 3.2.3
  • Windows 7
    tai Windows 8
  • iCloud-ohjauspaneeli 3.1
Apple TV:n ohjelmistoversio 5.0
iCloud-välilehdet iOS 6
  • OS X Mountain Lion 10.8.2
  • Safari 6
iCloud.com
  • Safari 5
  • Firefox 21
  • Google Chrome 27
  • Internet Explorer 9
  • Firefox 21
  • Google Chrome 27
iTunes-pilvi iOS 5
  • iTunes 10.3.1 (musiikki, ohjelmat ja kirjat)
  • iTunes 10.6 (elokuvat)
  • iTunes 10.3.1 (musiikki, ohjelmat ja kirjat)
  • iTunes 10.6 (elokuvat)
Apple TV:n ohjelmistoversio 4.4
iTunes Match iOS 5.0.1

iTunes 10.5.1

iTunes 10.5.1

Apple TV:n ohjelmistoversio 4.4
iWorkin iCloud-version beta-versio
  • Safari 6.0.3
  • Google Chrome 27.0.1
  • Internet Explorer 9.0.8
  • Google Chrome 27.0.1
Avainnippu

iOS 7.0.3

OS X Mavericks 10.9

Lukulista iOS 5 Safari 5.1 –  –
Kaksivaiheinen vahvistus4 iOS 7 OS X Mavericks 10.9 –  –

Jotkin ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa. Joidenkin palveluiden käyttö on rajoitettu 10 laitteeseen.

1. Voit hankkia iWorkin iOS- tai Mac-version App Storesta, jos sitä ei toimitettu maksutta iOS-laitteen tai Macin mukana.
  2. Outlook 2010 Personal Editionia ei tueta.
  3. iTunes-pilven saatavuus musiikille, elokuville ja TV-ohjelmille vaihtelee maakohtaisesti. Aiemmat ostokset eivät ehkä ole saatavilla, jos ne eivät enää ole iTunes Storessa, App Storessa tai iBooks Storessa. Kaikki aiemmin ostetut elokuvat eivät ole ladattavissa muihin laitteisiisi.
  4. Vaikka järjestelmän vähimmäisvaatimukset eivät täyttyisi, tiedot on silti suojattu kaksivaiheisella vahvistuksella. Jos kuitenkin vaihdat Apple ID:n salasanan ollessasi kirjautuneena iCloudiin laitteessa, joka ei täytä vähimmäisvaatimuksia, seuraavia ongelmia voi esiintyä.

Tärkeää: Muita kuin Applen valmistamia tuotteita koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue kyseisiä tuotteita. Lisätietoja tuotteista saa ottamalla yhteyttä niiden toimittajaan.

Muokattu viimeksi: