GarageBand (iOS): Kappaleiden varmuuskopiointi

GarageBandilla (iOS) luodut kappaleet tallennetaan ohjelmaan. GarageBandin (iOS) poistaminen iOS-laitteesta poistaa myös musiikkikappaleet. Vaikka näyttöön tulee varoitusviesti, kun tiedostoja ollaan poistamassa, kappaleet kannattaa varmuuskopioida aina kun mahdollista.

Kappaleet voidaan varmuuskopioida lähettämällä ne iTunesiin.

GarageBand (iOS) -kappaleen lähettäminen iTunesiin:

1. Napauta Omat kappaleet -painiketta.
  2. iPad: iPhone ja iPod touch:
  3. Napauta Vie kappale -painiketta:
  4. Napauta iTunes-painiketta.
  5. iPad: iPhone ja iPod touch:
  6. Napauta GarageBand.
  7. iPad: iPhone ja iPod touch:

Kun synkronoit mobiililaitteesi seuraavan kerran, viety kappale näkyy iTunesin Tiedostonjako-kohdassa olevassa GarageBandin Dokumentit-luettelossa:

Huomautus: Lähetä kappale GarageBand-kappaleena, jos haluat avata sen GarageBandilla mobiililaitteessa tai Macissa. Lisätietoja kappaleiden lähettämisestä iTunesiin (Windows) on tässä artikkelissa.

8. Nyt pääset kappaleeseen iTunesin ulkopuolelta jollakin seuraavista keinoista:
    • Vedä kappale GarageBandin Dokumentit-luettelosta Finderiin.
    • Valitse Tallenna kohteeseen, siirry sijaintiin, johon haluat tallentaa kappaleen, ja valitse Tallenna.

Lisätietoja tiedostonjaosta on tässä artikkelissa.