iAd Gallery: Usein kysytyt kysymykset

Seuraavissa usein kysytyissä kysymyksissä on lisätietoja iAd Gallerysta.

Laajenna kaikki kohdat | Pienennä kaikki kohdat

Mistä saan iAd Gallery -ohjelman?

Voit ladata iAd Gallery -ohjelman ilmaiseksi App Storesta iPhonella tai iPod touchilla.

Mitkä ovat iAd Galleryn järjestelmävaatimukset?

iAd Gallery -ohjelma vaatii iOS 4.2.6:n tai uudemman, ja se toimii iPhone 4:ssä, iPhone 3GS:ssä ja iPod touchissa (4. sukupolvi).

Mitä mainoksia iAd Galleryssa näkyy?

iAd Gallery päivittyy säännöllisesti, ja siellä on uusimpia iAd-verkoston mainoksia, joita näkyy tutuissa ohjelmissa. Selaa ja etsi johtavien kansainvälisten brändien mainoksia. Voit myös lukea lisätietoja niistä ja käyttää niitä vuorovaikutteisesti. Mainoksia voi myös lisätä Loved (Suosikit) -osioon, jolloin niihin on helppo palata myöhemmin.

Milloin mainoksia lisätään ja poistetaan?

iAd Gallery päivittyy säännöllisesti, ja siellä on uusimpia iAd-verkoston mainoksia, joita näkyy tutuissa ohjelmissa.

Miksi Loved (Suosikit) -osiossa oleva mainos ei toimi?

Kun mainos poistetaan iAd Gallery -ohjelmasta, se näkyy Loved (Suosikit) -osiossa käytöstä poistettuna. Mainoksen voi poistaa Loved (Suosikit) -osiosta milloin tahansa.

Miksi joissakin mainoksissa on toimintoja, jotka ovat poissa käytöstä?

Joissakin iAd Galleryn mainoksissa on sisältöä, joka ei ole tällä hetkellä käytettävissä. Tällainen sisältö on poistettu käytöstä.

Missä muualla voin nähdä iAd-mainoksia iAd Galleryn lisäksi?

iAd-mainoksia on monissa tutuissa ohjelmissa, ja niiden oikeassa alakulmassa on iAd-tunniste.

Mistä saan lisätietoja iAd-mainonnasta?

Lisätietoja mainostamisesta iAd-verkostossa on osoitteessa http://advertising.apple.com/.

Lisätietoja siitä, miten voit tienata rahaa näyttämällä iAd-mainontaa ohjelmissasi, on osoitteessa http://developer.apple.com/iad/.

Jos jonkin ohjelman käytössä on ongelmia, lue artikkeli App Storesta ostettujen ohjelmien vianmääritys.