Mac OS X 10.6.6: Asenna Nvidia Quadro 4000 -ohjain uudelleen Mac OS X 10.6.6 -päivityksen asentamisen jälkeen

Jos Mac OS X 10.6.6 -päivitys asennetaan Mac Prohon, jossa on Nvidia Quadro 4000 -näytönohjain, grafiikkakiihdytys saattaa toimia hitaammin.

Lataa Quadro 4000 -ohjaimen uusin versio Nvidian verkkosivustolta ja asenna se uudelleen.

Tärkeää: Kolmansien osapuolien Web-sivustoja ja tuotteita koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue kyseisiä kolmansia osapuolia, Web-sivustoja tai tuotteita. Apple ei vastaa kolmansien osapuolien Web-sivustojen sisältämistä tiedoista tai tuotteista eikä niiden toiminnallisuudesta tai käytöstä. Apple on antanut nämä tiedot vain käyttäjän avuksi. Apple ei ole testannut sivustojen sisältämiä tietoja eikä anna mitään takuita tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Kaikkien Internetistä löytyvien tietojen ja tuotteiden käyttöön liittyy riskejä, eikä Apple vastaa niistä. Käyttäjien tulee tiedostaa, että kolmansien osapuolien sivustot ovat Applesta riippumattomia eikä Apple voi vaikuttaa kyseisten sivustojen sisältöön. Lisätietoja saa ottamalla yhteyttä toimittajaan.