Tietoja Mac OS X 10.6.5 -päivityksestä

Mac OS X 10.6.5 -päivitys

Järjestelmän päivittäminen

Varmuuskopioi järjestelmä ennen päivityksen asentamista. Voit käyttää siihen Time Machinea.

Älä keskeytä asennusprosessia, kun järjestelmän päivitys on alkanut. Tulokset voivat olla yllättäviä, jos olet asentanut tietokoneeseen kolmannen osapuolen järjestelmäohjelmistomuutoksia tai olet muuttanut käyttöjärjestelmää jollakin muulla tavalla.

Valitsemalla Apple () -valikosta Ohjelmiston päivitys voit automaattisesti tarkistaa Internetistä viimeisimmät Apple-ohjelmistot, mukaan lukien tämän päivityksen.

Jos tietokoneen päivitykset eivät ole ajan tasalla, näkyviin voi tulla muita ohjelmistopäivityksiä tietokonetta varten. Ne on syytä asentaa. Kun Ohjelmiston päivitys antaa Ohjelmisto on ajan tasalla -ilmoituksen, voit olla varma, että kaikki saatavilla olevat päivitykset on asennettu.

Huomaa, että päivityksen koko voi vaihdella tietokonekohtaisesti, kun päivitys asennetaan Ohjelmiston päivitys -toiminnon avulla. Jotkin päivitykset on myös asennettava ennen muita. Tämän vuoksi Ohjelmiston päivitys on suoritettava useita kertoja, jotta kaikki käytettävissä olevat päivitykset tulevat ladattua.

Voit ladata päivityksen asentajan manuaalisesti. Tämä on kätevä vaihtoehto, kun päivitettävänä on useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Itsenäisen asentajan versiot ovat saatavilla Applen tuen tiedostohaut -sivulta.

Mitä päivitys sisältää?

Yleiset korjaukset ja parannukset

• Parantaa luotettavuutta Microsoft Exchange -palvelimien kanssa.
  • Parantaa joidenkin kuvankäsittelytoimien suorituskykyä iPhotossa ja Aperturessa.
  • Parantaa grafiikkaohjelmien ja pelien vakautta ja suorituskykyä.
  • Ratkaisee tulostustöiden välisen viiveen.
  • Ratkaisee tulostusongelman, joka liittyy joihinkin AirPort Extreme -tukiasemaan yhdistettyihin HP-tulostimiin.
  • Ratkaisee ongelman, joka esiintyy vedettäessä yhteystietoja Osoitekirjasta iCaliin.
  • Ratkaisee ongelman, jossa kohteen vetäminen pinosta aiheuttaa sen, ettei Dock mene automaattisesti piiloon.
  • Ratkaisee ongelman, jossa Wikipedian tiedot eivät näy oikein Sanakirjassa.
  • Parantaa MainStagen suorituskykyä tietyissä Maceissa.
  • Ratkaisee OpenType-kirjasimiin liittyvän välistysongelman.
  • Parantaa luotettavuutta joidenkin Bluetooth-pistekirjoitusnäyttöjen kanssa.
  • Ratkaisee VoiceOver-ongelman liittyen joidenkin verkkosivustojen selaamiseen Safari 5:llä.
  • Parantaa Bluetooth-parinmuodostusta Magic Trackpad -ohjauslevyn kanssa.
  • Ratkaisee suorituskykyongelmat, jotka liittyvät InstaPort-teknologiaa käyttäviin muun valmistajan näyttöihin.
  • Lisää SSL-tuen tiedostojen siirtämiseen iDiskillä.
  • Ratkaisee ongelman avattaessa neljän ruudussa olevia Photo Booth -kuvia Esikatselussa.
  • Ratkaisee näppäimistön reagointiin liittyviä ongelmia Dockissa, kun Spaces on käytössä.
  • Ratkaisee ongelman, joka liittyy Osoitekirjan synkronointiin Googlen kanssa.
  • Korjaa ongelman liittyen Mail-viestiin vastaamiseen, kun lähettäjän nimessä on tiettyjä merkkejä, kuten é tai ü.
  • Parantaa suorituskykyä käyttäjillä, jotka on sidottu Active Directory -toimialueeseen.
  • Parantaa Ethernet-yhteyksien luotettavuutta.
  • Järjestelmät, joihin on asennettu Mac Pro RAID Card (alkuvuosi 2009) -kortti voidaan nyt asettaa lepotilaan. Lisätietoja on artikkelissa Mac Pro RAID Card (alkuvuosi 2009) -kortti: Järjestelmän lepotilan käyttöönotto.
  • Parantaa kuitukanavayhteyksien luotettavuutta ratkaisten mahdollisen Xsan-taltion käytettävyysongelman.
  • Lisää RAW-kuvien yhteensopivuuden useammille digikameroille.
  • Tietoturvaparannuksia, tietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on tässä artikkelissa.

Tämä päivitys sisältää myös ne parannukset, jotka ovat Mac OS X 10.6.1-, 10.6.2-, 10.6.3- ja 10.6.4 -päivityksissä.