iPhone ja iPod touch: Nike+:n kalibrointi

Kun käytössä on iOS 4 tai uudempi, Nike+-ohjelmassa ei ole mahdollisuutta kalibrointiharjoitukseen. Sen sijaan kalibrointi voidaan suorittaa minkä tahansa harjoituksen päätteeksi.

Kalibroi Nike+ seuraavasti:

1. Napauta iPhonessa tai iPod touchissa Nike+ ja aloita harjoittelu.
    • Huomautus: Jotta Nike+-ominaisuutta voidaan käyttää, Nike+-ohjelma on otettava käyttöön kohdasta Asetukset > Nike+ ja muodostettava yhteys Nike+-anturin kanssa.
  2. Kun harjoitus on suoritettu, napauta Kalibroi.

Yhteenveto

3. Määritä todellinen etäisyys ja napauta sitten Valmis.

Kalibrointi

4. Tallenna kalibrointi napauttamalla uudelleen Valmis.

Napauta Valmis

Edellisen kalibroinnin päivämäärä näkyy Nike+-ohjelman Harjoitukset-näytössä.

Harjoitukset

Huomautus: Kun aiempi iOS-versio on päivitetty iOS 4:ään, kalibrointitiedot saattavat näkyä Nike+-päänäytöllä vasta ensimmäisen harjoituksen jälkeen.