Tietoja Mac OS X 10.6.4 -päivityksestä

Lue lisää Mac OS X 10.6.4 -päivityksestä.

Mac OS X 10.6 Snow Leopard -laatikkoMac OS X 10.6.4 -päivitys

Järjestelmän päivittäminen

Varmuuskopioi järjestelmä esimerkiksi Time Machinen avulla ennen päivityksen asentamista.

Älä keskeytä asennusprosessia, kun järjestelmän päivitys on alkanut. Seuraukset voivat olla odottamattomia, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan ohjelmistomuutoksia, tai jos käyttöjärjestelmää on muutettu jollakin muulla tavalla.

Valitse Ohjelmistopäivitys  Apple (???)-valikosta tarkistaaksesi uusimmat Apple-ohjelmistot Internetin kautta, tämä päivitys mukaan lukien.

Jos tietokoneen päivitykset eivät ole ajan tasalla, näkyviin voi tulla muita ohjelmistopäivityksiä tietokonetta varten. Ne on syytä asentaa. Kun Ohjelmiston päivitys antaa Ohjelmisto on ajan tasalla -ilmoituksen, voit olla varma, että kaikki saatavilla olevat päivitykset on asennettu.

Huomaa, että päivityksen koko voi vaihdella tietokonekohtaisesti, kun päivitys asennetaan Ohjelmiston päivitys -toiminnon avulla. Jotkin päivitykset on myös asennettava ennen muita. Tämän vuoksi Ohjelmiston päivitys on suoritettava useita kertoja, jotta kaikki käytettävissä olevat päivitykset tulevat ladattua.

Voit ladata päivityksen asentajan. Tämä on kätevä vaihtoehto, kun päivitettävänä on useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Itsenäisen asentajan versiot ovat saatavilla Applen tuen tiedostohaut -sivulta.

Mitä päivitys sisältää?

Yleiset korjaukset ja parannukset

• parantaa yhteensopivuutta joidenkin pistekirjoitusnäyttöjen kanssa
  • ratkaisee ongelman, jonka vuoksi näppäimistö tai ohjauslevy lakkaa vastaamasta
  • ratkaisee ongelman, joka saattaa estää joitakin Adobe Creative Suite 3 -ohjelmia avautumasta
  • ratkaisee SMB-tiedostopalvelimilla olevien tiedostojen kopiointiin, uudelleennimeämiseen ja poistamiseen liittyviä ongelmia
  • parantaa VPN-yhteyksien luotettavuutta
  • ratkaisee toisto-ongelman DVD-soittimessa käytettäessä lomituksen poistoa Hyvä laatu -asetuksella
  • ratkaisee kuvien muokkaukseen liittyvän ongelman, joka esiintyy iPhotossa ja Aperturessa koko näytön tilassa
  • ratkaisee Käyttörajoitusten aikarajoihin liittyvän ongelman, joka esiintyy Open Directory- tai Active Directory -käyttäjillä
  • ratkaisee näytön nukkumiseen liittyvän ongelman MacBook Pro (alkuvuosi 2010) -tietokoneissa
  • ratkaisee MacBook Pro (alkuvuosi 2010) -tietokoneeseen liittyvän ongelman, jossa oikeasta kaiuttimesta saattaa kuulua kovempi ääni kuin vasemmasta
  • sisältää Safari 5.0 -version; katso lisätietoa Safari 5.0 -varsiosta tältä verkkosivulta
  • Tietoturvaparannuksia, tietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on tässä artikkelissa

Korjauksia ja parannuksia Aperture 3 -ohjelmaan

• lisää kauko-ohjatun kuvauksen tuen useammille digitaalisille kameramalleille
  • ratkaisee IPTC-metadatan yhteensopivuusongelmia

Korjaukset ja parannukset ulkoisille laitteille

• laajentaa RAW-kuvien tukea kattamaan uusia kameramalleja
  • ratkaisee ongelman muun valmistajan USB-web-kameroiden käyttöön liittyen
  • ratkaisee ääneen liittyvän ongelman joissakin muun valmistajan FireWire-äänilaitteissa
  • ratkaisee parinmuodostusongelmat Apple Remote -kaukosäätimien kanssa

Tämä päivitys sisältää myös ne parannukset, jotka ovat Mac OS X 10.6.1-, 10.6.2- ja 10.6.3 -päivityksissä.