Time Machine: Tietoja viestistä "Time Machine suoritti varmuuskopioiden tarkistuksen. Luotettavuuden parantamiseksi Time Machinen on luotava sinulle uusi varmuuskopio."

Apple on havainnut joissakin Time Capsule -järjestelmissä ongelman, jonka vuoksi aiemmat varmuuskopiot eivät mahdollisesti ole käytettävissä. Time Capsule Backup Update -päivitys parantaa ongelmallisten Mac OS X 10.6 -järjestelmien luotettavuutta luomalla uuden varmuuskopion.

Kun Time Capsule Backup Update -päivitys on asennettu, seuraava varoitusviesti saattaa tulla näyttöön ennen seuraavaa ajastettua Time Machine -varmuuskopiointia:

Time Machine suoritti varmuuskopioiden
tarkistuksen. Luotettavuuden parantamiseksi
Time Machinen on luotava sinulle uusi varmuuskopio.

Osoita Aloita uusi varmuuskopio -painiketta luodaksesi uuden varmuuskopion. Tämä
poistaa nykyisen varmuuskopiointihistorian. Tämä saattaa kestää
useita tunteja.

Osoita Varmuuskopioi myöhemmin -painiketta, niin saat muistutuksen seuraavana päivänä. Time
Machine ei suorita tällä ajalla varmuuskopiointia.

Valintataulu, jossa pyydetään aloittamaan uusi varmuuskopio tai varmuuskopioimaan myöhemmin

Osoita Aloita uusi varmuuskopio -painiketta luodaksesi uuden varmuuskopion. Tämä poistaa nykyisen varmuuskopiointihistorian. Tämä saattaa kestää useita tunteja. Vinkki: Jos haluat nopeuttaa Aloita uusi varmuuskopio -prosessia, liitä Mac väliaikaisesti suoraan Time Capsuleen Ethernet-kaapelin avulla.

Huomautus: Jos osoitat Varmuuskopioi myöhemmin -painiketta, asiaa tiedustellaan sinulta uudelleen valintataulun välityksellä 24 tunnin kuluttua. Time Machine ei suorita tällä ajalla varmuuskopiointia. Pääset valintatauluun milloin tahansa valitsemalla Time Machine -valikkoekstrasta Varmuuskopioi nyt, tai osoittamalla ja pitämällä painettuna Time Machine -symbolia Dockissa.

Vinkki: Mac OS X 10.6.4:ssä tai uudemmassa voidaan käynnistää Time Capsule -pohjaisten Time Machine -varmuuskopioiden tarkistus. Pidä Optio-näppäintä alhaalla ja osoita Time Machine -valikkorivikohdetta. Valitse Time Machine -valikosta Tarkista varmuuskopio.

Jos käytössä on Mac OS X 10.5, voit selvittää seuraavasti, täytyykö uusi varmuuskopio aloittaa:

Huomautus: Tämä saattaa kestää useita tunteja, joten on suositeltavaa liittää Mac-tietokone Time Capsuleen Ethernet-kaapelilla, jotta suorituskyky on parempi.

1. Valitse Apple-valikosta Järjestelmäasetukset.
  2. Valitse Sisältö-valikosta Time Machine.
  3. Siirrä liukusäädin pois päältä -asentoon asettaaksesi Time Machine -varmuuskopioinnin pois päältä.
  4. Avaa Levytyökalu (sijaitsee kansiossa /Ohjelmat/Lisäohjelmat).
  5. Avaa Finder-ikkuna ja etsi Time Capsule sivupalkin Jaetut-osiosta.
  6. Osoita Time Capsulea. Anna tarvittaessa salasana.
  7. Etsi Time Machine -varmuuskopion levytiedosto (levytiedoston tiedostonimessä on tietokoneen nimi).
  8. Vedä levytiedosto Levytyökalun sivupalkkiin.
  9. Valitse levytiedosto ja valitse sitten Tarkista.
  10. Jos Levytyökalu ilmoittaa "Virhe: Tiedostojärjestelmän varmistus tai korjaus epäonnistui", uusi varmuuskopio on aloitettava. Huomautus: Älä korjaa levytiedostoa Levytyökalun avulla.

Uuden varmuuskopion luominen Macista voidaan aloittaa valitsemalla valikkorivin Time Machine -symbolista Varmuuskopioi nyt.