Tietoja Mac OS X 10.6.3 -päivityksestä

Tietoja siitä, mitä Mac OS X 10.6.3 -päivitykseen sisältyy sekä vinkkejä uusimman ohjelmiston päivittämiseen tietokoneeseen.

Mac OS X 10.6 Snow Leopard -laatikkoMac OS X 10.6.3 -päivitys

Järjestelmän päivittäminen

Varmuuskopioi järjestelmä esimerkiksi Time Machinen avulla ennen päivityksen asentamista.

Älä keskeytä asennusprosessia, kun järjestelmän päivitys on alkanut. Tulokset voivat olla yllättäviä, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan järjestelmäohjelmistomuutoksia tai jos käyttöjärjestelmää on muutettu jollakin muulla tavalla.

Valitsemalla Apple () -valikosta Ohjelmiston päivitys voit automaattisesti tarkistaa Internetistä viimeisimmät Apple-ohjelmistot, mukaan lukien tämän päivityksen.

Jos tietokoneen päivitykset eivät ole ajan tasalla, näkyviin voi tulla muita ohjelmistopäivityksiä tietokonetta varten. Ne on syytä asentaa. Kun Ohjelmiston päivitys antaa Ohjelmisto on ajan tasalla -ilmoituksen, voit olla varma, että kaikki saatavilla olevat päivitykset on asennettu.

Huomaa, että päivityksen koko voi vaihdella tietokonekohtaisesti, kun päivitys asennetaan Ohjelmiston päivitys -toiminnon avulla. Jotkin päivitykset on myös asennettava ennen muita. Tämän vuoksi Ohjelmiston päivitys on suoritettava useita kertoja, jotta kaikki käytettävissä olevat päivitykset tulevat ladattua.

Voit ladata päivityksen asentajan. Tämä on kätevä vaihtoehto, kun päivitettävänä on useita tietokoneita, mutta haluat ladata päivityksen vain kerran. Itsenäisen asentajan versiot ovat saatavilla Applen tuen tiedostohaut -sivulta.

Mitä päivitys sisältää?

Tietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on tässä artikkelissa.

yleisiä käyttöjärjestelmän korjauksia ja parannuksia seuraaviin asioihin:

• Logic Pro 9:n ja Main Stage 2:n suorituskyky käytettäessä niitä 64-bittisessä tilassa.
  • tulostuksen luotettavuus.
  • nukkumisen ja heräämisen luotettavuus käytettäessä Bonjourin wake on demand -toimintoa.
  • iMovien väriongelma liittyen teräväpiirtosisältöön.
  • hehkuvat, jumiutuneet tai tummat pikselit katseltaessa videota iMacin (loppuvuosi 2009) sisäänrakennetusta iSight-kamerasta.
  • ongelma, jossa Finder ilmoittaa -36-virheen kopioitaessa hakemistoja FAT32-muodossa alustetulle levylle.
  • valokuvanäytönsäästäjien luotettavuus.
  • yhteensopivuusongelmat OpenGL-pohjaisten ohjelmien kanssa.
  • ongelma, jossa Aperture-kirjojen varjot ovat mustia harmaiden sijaan PDF-esikatselussa.
  • ongelma, jossa mikrofonin taso iChatissa ei mahdollisesti lisää äänenvoimakkuutta sen jälkeen, kun sitä on vähennetty kiertotapahtuman estämiseksi.
  • tiettyjen muun valmistajan USB-laitteiden luotettavuus.
  • Käyttäjät-asetuspaneelista voidaan nyt rajata sisäänkirjautuminen muun kuin Applen hakemistopalvelun (kuten Active Directory) isännöimien ryhmien jäsenille.
  • DNS-palvelinten järjestäminen Verkkoasetuksissa määritellyllä tavalla ja DNS:n luotettavuus. Lisätietoja siitä, miten Mac OS X 10.6 käsittelee DNS-palvelimia, jotka eivät vastaa, on tässä artikkelissa.
  • QuickTime X:n luotettavuus ja yhteensopivuus.
  • Tiedonkeruu: Mac OS X 10.6.3 voi kerätä vianmääritys- ja käyttötietoja Macista ja lähettää ne Applelle analysoitavaksi automaattisesti. Tietoja kerätään ainoastaan nimenomaisella suostumuksellasi, ja ne lähetetään nimettöminä Applelle. Lisätietoja on tässä artikkelissa.

AirPortin ja langattomien verkkoyhteyksien korjauksia seuraaviin ongelmiin:

• yleinen langattomien yhteyksien luotettavuus.
  • parannuksia 802.1X:n luotettavuuteen (mukaan lukien suljetut verkkoyhteydet) ja WPA2:een.
  • nukkumisen/heräämisen luotettavuus nykyisissä iMac-malleissa yhdistettynä 2,4 GHz:n langattomiin verkkoihin.

Päivämäärän ja kellonajan korjauksia seuraaviin ongelmiin:

• kesäaikasäännöt vastaamaan viimeaikaisia muutoksia alueilla kuten Argentiina, Fidzi, Pakistan ja Etelämanner.

Directory Services -korjaukset seuraaviin ongelmiin:

• ongelma, jonka seurauksena järjestelmä saattaa tulla epävakaaksi tai lakata vastaamasta, kun se on sidottu LDAP-palvelimeen SSL:ää käytettäessä.
  • ongelma, jossa 802.1X Loginwindow Profile -profiili on paikoillaan, mutta langatonta verkkoa ei ole käytettävissä, ja hakemiston todentaminen Ethernetin kautta seuraa.

File Services -korjaukset seuraaviin ongelmiin:

• ongelma, joka saattoi estää tiedostojen tallentamisen Microsoft Office 2008:sta SMB-palvelintaltiolle.
  • ongelmat tiedostojen kopioinnissa, uudelleennimeämisessä tai poistamisessa SMB-palvelintaltiolta.
  • salaamaton todennus SMB-tiedostopalvelimeen.

iCal-korjauksia seuraaviin ongelmiin:

• toistuvan tapahtuman yksittäisen esiintymän kutsuluettelon muuttaminen.  Tällaiset muutokset eivät enää poista tapahtuman sijaintia.
  • ongelma, jossa uudet kutsut Microsoft Exchange -palvelimella eivät mahdollisesti näy ilmoituspaneelissa.
  • sellaisten toistuvien Microsoft Exchange -tapahtumien näyttäminen oikein, joille on asetettu päättymispäivämäärä. Lisätietoja on tässä artikkelissa.

Mailin korjauksia ja parannuksia seuraaviin asioihin:

• ongelma, joka aiheuttaa viestin taustavärien näkymisen väärin Mailissa.
  • viestien allekirjoittaminen ja salaaminen, esimerkiksi käytettäessä Entrust PKI:tä (julkisen avaimen infrastruktuuri, Public Key Infrastructure).
  • Lähetetyt-postilaatikon synkronointi Microsoft Exchange -palvelimella.
  • ongelma, joka saattoi aiheuttaa sen, että Mail poistaa sähköpostilaatikkoja Microsoft Exchange -palvelimelta, joka on Internet-kuormituksen tasaimen takana.

Liikkuvien tunnusten korjaukset ja parannukset seuraaviin asioihin:

• kotihakemiston synkronointi, kun kotihakemisto on tallennettu SMB-tiedostopalvelimelle.
  • Active Directory -toimialueella olevien liikkuvien käyttäjien varoittaminen oikein tulevasta salasanan vanhentumisesta.
  • älykorttitodentamista käyttävän liikkuvan tunnuksen luominen ilman komentorivityökalua.
  • luotettavuus taustan synkronoinnissa.

MobileMen korjauksia ja parannuksia seuraaviin asioihin:

• ongelma, jossa elokuvia ei voitu katsella Safarissa käytäessä osoitteessa www.me.com/gallery.
  • iDisk-synkronoinnin luotettavuus.
  • kalenterien synkronoinnin luotettavuus.

Käyttörajoitusten korjauksia ja parannuksia seuraaviin asioihin:

• Safarin kirjanmerkkitoiminnallisuuden palauttaminen käyttörajoitusten käyttäjille.
  • parempi Safarin kirjanmerkkien hallinnan käsittely käytettäessä käyttörajoituksia.
  • luotettavammat ohjelmien käynnistysrajoitukset käytettäessä Käyttörajoituksia.

Rosetta-korjauksia seuraaviin ongelmiin:

• ongelma, joka esti tiedostoja, joiden nimissä on #- tai &-merkki, avautumasta Rosetta-ohjelmissa.

System Imaging -korjaukset ja parannukset seuraaviin asioihin:

• asr-komento, joka nyt hyväksyy "--allow fragmented catalog" -vaihtoehdon sellaisten näköistiedostojen palauttamiseen, joilla on pirstoutunut luettelotiedosto. Kirjoita Pääte-ohjelmassa man asr saadaksesi lisätietoja.
  • installer-komento, jonka avulla voidaan nyt päivittää Mac OS X 10.5 -järjestelmä, johon on asennettu QuickTime 7 Pro -avain, Mac OS X 10.6 -versioon.

Time Machinen korjauksia ja parannuksia seuraaviin asioihin:

• Time Machinesta Time Capsuleen luotavien varmuuskopioiden luotettavuus, mukaan lukien useissa tietokoneissa.
  • ongelma Time Machinessa, jossa järjestelmän varmuuskopioita saatettiin palauttaa ei-tuettuihin Mac-kokoonpanoihin.
  • ongelma, jossa Time Machine -varmuuskopiointi ei mahdollisesti toimi käytettäessä AirPort-yhteyttä.

Xsanin korjauksia ja parannuksia seuraaviin asioihin:

• kuitukanavayhteyksien luotettavuus Xserve RAIDiin.
  • ongelma, joka saattoi aiheuttaa tiettyjen kuitukanava-LUNien koon ilmoittamisen väärin.

Mac OS X 10.6.3 -yhdistelmäpäivitys sisältää myös parannuksia, jotka sisältyvät Mac OS X 10.6.1 -päivitykseen ja Mac OS X 10.6.2 -päivitykseen.

Kaikkien yllä mainittujen parannusten saamiseksi jotkut järjestelmät vaativat Mac OS X 10.6.3 Supplemental Update -täydennyspäivitystä, joka on saatavilla Ohjelmiston päivityksen kautta.

Vinkki: Ellei Mac OS X 10.6.3 Supplemental Update -täydennyspäivitystä näy Ohjelmiston päivityksessä, sitä ei tarvitse asentaa.

Huomautus: Supplemental Update -täydennyspäivitys on tarkoitettu kaikille järjestelmille, jotka on päivitetty Mac OS X 10.6:sta käyttämällä Mac OS X Update Combined 10.6.3 -päivitystä, build-versio 10D573. Sitä ei tarvita järjestelmissä, jotka on päivitetty Mac OS X 10.6.1:stä tai 10.6.2:sta, eikä myöskään järjestelmissä, jotka on päivitetty Mac OS X 10.6:sta käyttämällä Mac OS X Update Combined 10.6.3 -päivityksen versiota 1.1.