Mac OS X Server: Bluetooth-laitteita ei voida käyttää Server Assistantin kanssa

Kun Mac OS X Server -järjestelmää määritetään paikallisesti, Bluetooth-näppäimistön tai -hiiren ja palvelimen parinmuodostus ei välttämättä onnistu, kun Server Assistant on käynnissä.

Käytä USB-näppäimistöä ja -hiirtä, kun Server Assistant on käynnissä, tai määritä palvelin etänä. Kun Server Assistantin käyttö on lopetettu, Bluetooth-näppäimistöstä tai -hiirestä ja palvelimesta voidaan muodostaa pari.