Mac OS X 10.6: Ääni saattaa palautua sisäisiin kaiuttimiin, kun käyttöjärjestelmä on päivitetty 10.6.2- tai 10.6.4-versioon

Kun Mac OS X 10.6.2- tai 10.6.4-päivitys on asennettu, äänen ulostulo saattaa siirtyä Macin sisäisiin kaiuttimiin.

Äänentoistoasetus voidaan vaihtaa takaisin seuraavasti:

1. Valitse Apple-valikosta Järjestelmäasetukset.
  2. Valitse Sisältö-valikosta Ääni.
  3. Osoita Ääni ulos -välilehteä.
  4. Valitse haluttu äänen ulostulon lähde annetusta luettelosta. Vaihtoehdot riippuvat Mac-mallista ja siihen liitetyistä laitteista.

Kun haluttu äänen ulostulon lähde on valittu, asetus tallennetaan. Äänen ulostulon lähdettä ei pitäisi tarvita enää asettaa uudelleen, ellei sitä haluta tarkoituksella muuttaa.