Tietoja Wireless Keyboard -päivityksestä 2.0

Asentamalla tämän ohjelmiston voit käyttää toimintonäppäinten yhden kosketuksen säätimiä (esimerkiksi kirkkauden ja äänenvoimakkuuden säätimiä) alumiinisessa Apple Wireless Keyboard -näppäimistössä. Päivityksen asentaminen edellyttää Mac OS X 10.5.8 -käyttöjärjestelmää.

1. Kytke näppäimistö päälle ja suorita parinmuodostus sen ja tietokoneen välillä.
    1. Valitse Apple () -valikosta Järjestelmäasetukset ja sitten Sisältö-valikosta Bluetooth, niin voit avata Bluetoothin järjestelmäasetukset -paneelin.
    2. Osoita Lisää (+) Bluetoothin järjestelmäasetukset -paneelista.
    3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.
  2. Sulje kaikki avoimet ohjelmat ja lataa päivitys.
    1. Lataaminen sijoittaa levytiedoston ja asentajan Lataukset-kansioon tai sijaintiin, joka on määritelty Safari > Asetukset -kohdan Yleiset-välilehdessä.
    2. Jos latasit levytiedoston Safarin kautta, Safari ilmoittaa, että levytiedostossa on sovellus.  Jatka valitsemalla OK.
    3. Jos Avaa turvalliset tiedostot lataamisen jälkeen -asetus on valittuna Safarin asetuksissa, levytiedosto avautuu itsestään.  Jos kyseistä asetusta ei ole otettu käyttöön Safarissa, avaa levytiedosto kaksoisosoittamalla sitä.
  3. Irrota tarpeettomat laitteet ja käytä ainoastaan Apple-näppäimistöä ja -hiirtä päivityksen asentamiseen.
    1. Käynnistä laiteohjelmiston päivittäminen kaksoisosoittamalla avatun levytiedoston AlKybdSoftwareUpdate.pkg-tiedostoa.
    2. Aloitusnäyttö tulee näkyviin.  Valitse Jatka.  Jos näyttöön tulee "Tietokone ei tarvitse tätä päivitystä" -teksti, tämä päivitys ei sovellu tietokoneeseen.
    3. Näkyviin tulee Tärkeitä tietoja -näyttö, jossa on ohjeita päivityksen asentamisesta sekä langattoman näppäimistön ja tietokoneen parinmuodostuksesta.  Voit tulostaa tai tallentaa ikkunan tekstin tai osoittaa Jatka, niin voit jatkaa päivittämistä.
    4. Ohjelmiston lisenssisopimus tulee näkyviin.  Valitse Jatka.  Hyväksy lisenssiehdot valitsemalla Hyväksy.
    5. Normaali asennusikkuna tulee näkyviin.  Osoita Asenna, niin voit asentaa Aluminum Keyboard -ohjelmistopäivityksen.
    6. Anna tietokoneen ylläpitäjän salasana kehotteeseen.  Valitse OK.
    7. Näkyviin tulee valintataulu, jossa pyydetään käynnistämään tietokone uudelleen, kun asennus on valmis.  Osoita Jatka asennusta.
    8. "Asennus suoritettu" -viesti tulee näkyviin.  Osoita Käynnistä uudelleen.
    9. Tietokoneen pitäisi käynnistyä uudelleen.  Ellei tietokone käynnisty uudelleen, ota yhteyttä AppleCare-tukeen.

Mac OS X 10.6.3 ja uudemmat sisältävät tämän ohjelmistopäivityksen. Jos käytössä on aiempi Mac OS X 10.6 Snow Leopardin versio kuin 10.6.3, nämä näppäimistötoiminnot voidaan ottaa käyttöön asentamalla Mac OS X 10.6.3 -päivitys.