Tietoja Wireless Mouse -ohjelmistopäivityksestä 1.0 (Mac OS X 10.5 Leopard)

Asentamalla tämän ohjelmiston voit hyödyntää Magic Mouse -hiiren Multi-Touch-ominaisuuksia. Tämän päivityksen asentaminen edellyttää Mac OS X 10.5.8 -käyttöjärjestelmää.  Huom:  Momentum-vieritys toimii ainoastaan Mac OS X 10.6 Snow Leopard -käyttöjärjestelmässä.

1. Kytke Magic Mouse -hiiri päälle ja suorita parinmuodostus sen ja tietokoneen välillä.
    1. Valitse Apple () -valikosta Järjestelmäasetukset ja valitse sitten Sisältö-valikosta Bluetooth, niin voit avata Bluetoothin järjestelmäasetukset.
    2. Osoita Lisää (+) Bluetoothin järjestelmäasetukset -paneelista.
    3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.
  2. Sulje kaikki avoimet ohjelmat ja lataa päivitys.
    1. Lataaminen sijoittaa levytiedoston ja asentajan Lataukset-kansioon tai sijaintiin, joka on määritelty Safari > Asetukset -kohdan Yleiset-välilehdessä.
    2. Jos latasit levytiedoston Safarilla, Safari ilmoittaa, että levytiedosto sisältää sovelluksen.  Osoita valitsemalla OK.
    3. Jos "Avaa turvalliset tiedostot lataamisen jälkeen" -asetus on valittuna Safarin asetuksissa, levytiedosto avautuu itsestään.  Jos kyseistä asetusta ei ole otettu käyttöön Safarissa, avaa levytiedosto kaksoisosoittamalla sitä.
  3. Asenna päivitys.
    1. Käynnistä päivittäminen kaksoisosoittamalla avatun levytiedoston WirelessMouseSoftware.pkg-tiedostoa.
    2. Aloitusnäyttö tulee näkyviin. Osoita Jatka. Jos näyttöön tulee "Tietokone ei tarvitse tätä päivitystä" -ilmoitus, tämä päivitys ei sovellu tietokoneeseen.
    3. Näkyviin tulee Tärkeitä tietoja -näyttö, jossa on ohjeita päivityksen asentamisesta sekä Magic Mouse -hiiren ja tietokoneen parinmuodostuksesta.  Voit tulostaa tai tallentaa ikkunan tekstin tai osoittaa Jatka, niin voit jatkaa päivittämistä.
    4. Ohjelmiston lisenssisopimus tulee näkyviin.  Osoita Jatka.  Hyväksy lisenssiehdot osoittamalla Hyväksy.
    5. Normaali asennusikkuna tulee näkyviin.  Osoita Asenna, niin voit asentaa Wireless Mouse -ohjelmistopäivityksen 1.0.
    6. Anna tietokoneen ylläpitäjän salasana kehotteeseen.  Osoita OK.
    7. Näkyviin tulee valintataulu, jossa pyydetään käynnistämään tietokone uudelleen, kun asennus on valmis. Osoita Jatka asennusta.
    8. "Asennus suoritettu" -viesti tulee näkyviin.  Osoita Käynnistä uudelleen.
    9. Tietokoneen pitäisi käynnistyä uudelleen. Jos tietokone ei käynnisty uudelleen, ota yhteyttä AppleCare-tukeen.