iMac (alkuvuosi 2009): muistimääritykset

Tietoja siitä, minkätyyppistä muistia voidaan käyttää iMac (alkuvuosi 2009) -tietokoneissa.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

iMac (alkuvuosi 2009) -tietokoneessa on kaksi koneen pohjassa sijaitsevaa SDRAM-muistipaikkaa. Tietokoneessa on ostettaessa vähintään 2 Gt DDR3 SDRAM -muistia, jotka on asennettu kumpaankin muistipaikkaan 1 Gt:n DIMM-moduuleina.

Tietokoneeseen voi asentaa RAM-muistia enintään 8 gigatavua (yksi 4 gigatavun SO-DIMM-moduuli kummassakin muistipaikassa).

Voit käyttää mitä tahansa Small-Outline Dual Inline Memory Module (SO-DIMM) -moduulia, joka täyttää seuraavat vaatimukset:

• PC3-8500
  • puskuroimaton
  • pariton
  • 204-nastainen
  • 1066 MHz
  • DDR3 SDRAM.

Kummassakin muistipaikassa voidaan käyttää 1, 2 tai 4 gigatavun RAM-moduuleja.

iMac (alkuvuosi 2009) -tietokone ei tue DIMM-moduuleja, joilla on jokin seuraavista ominaisuuksista:

• rekisterit tai puskurit
  • PLL:t
  • ECC
  • parillisuus
  • EDO RAM.

Noudata aina kirjallisia muistinpäivitysohjeita. Älä koskaan yritä irrottaa ruuveja, joita ei mainita päivitysohjeissa.

Lisätietoja iMac (alkuvuosi 2009) -tietokoneen muistin päivittämisestä on artikkelissa iMac (vuoden 2007 puoliväli) ja uudempi: Muistin asentaminen.